Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cumle kuran arkadaslarin dilekleri umutlari ve tummmmmmmmmmmm hayalleri gercek olsun insalahhhhhhhhhhhhhhhhh ..... tesekkurler ...
Eki Görüntüle 471950
Eki Görüntüle 471948
Eki Görüntüle 471949
Eki Görüntüle 471949
Eki Görüntüle 471951
Eki Görüntüle 471952
Eki Görüntüle 471953
Eki Görüntüle 471954
Eki Görüntüle 471954
Eki Görüntüle 471955
askolsun arkadaslar yaa hicmi bisey gorunmuyooooo :18::18::18::18:
canım ben pek güzel bakarım ayıptır söylemesi. :) şimdi şöyle fincanında bir sürü yolun var ancak kısa kısa yani gitme olasılıgın pek yok gibi. birde kökleşmiş iki düşüncen var. yani istedigin dilediğin iki şey var. biri oldu olacak diğerininde yolu kısa gibi görünüyor. baya yogun cıkmış falın. birde bir kadın görünüyor uzun boylu ve zarif bir bayan saçları uzun. ayakta durmuş elindede iki tane bebek var.sizin hanenizde ya gebelik olacak yada iki haber size ulaşacak canım. hayırlı olmasını diliyorum. yanlız senin için biraz sıkılmış. ama bu sıkıntı öyle cok büyük birşeyden değilmiş gibi. yani dileklerin var küçük küçük. onların geç olmasından dolayımıdır artık ona engel olan birilerinden dolayımıdır için darlanmış birazcık. ters dönmüş bir adam görünüyor birde canım. senin kısmetlerinin dileklerinin üstüne ters dönmüş. özel hayatınla ilgili sanırım. yani bir erkege baglamışsın sanki bazı dileklerini. tabagındada hanenizde geçen büyük bir konuşma görünüyor canım ama pek hayırlı birşey değilmiş gibi. sanki can sıkılmış bunun üzerine. ama feraha kavuşacaksınız. genel olarak bol kısmetli önü açık dilekleri olan bir fincan cıkmış. ben resimden ancak bunları görebildim canım.umarım seni mutlu edebilmişimdir. daha sonra birde tarot bakarım sana :) görüşmek üzere...