Kahve Falıma Bakar mısınız ?

şimdi canım sende göz çıkmış kapalı bir kadın tarafından sana ve haneye göz değiyor.
bu aralar kuruntulusun ara ara geliyorlar:)
bi erkek seni düşünüyor ama bu erkeğin üstünde diş çıkmış işimi onla alakalı dişle ilgili bi sıkıntısımı var bilmiyorum 10 gün sonra birşeye karar vercek.
ayrıca başka bi erkekte gözünden düşmüş senin.elinde anahtar ve kilit çıkmış duan için önüne tüm fırsatlar sunulacak artık çok yaklaşmışsın kabulune.
şimdi çalışıyorsan iş değişikliği var yok çalışmıyorsan iş var sana.

evtt dişi ile bi sıkıntısı varrr tuttu yaaD peki cnm 10 gün sonraki kararı olumlu mu olacak? birde çok yaklaşmıssın kabulüne demişin kimin kabulüne anlayamadım

evtt dişi ile bi sıkıntısı varrr tuttu yaaD peki cnm 10 gün sonraki kararı olumlu mu olacak? birde çok yaklaşmıssın kabulüne demişin kimin kabulüne anlayamadım

canım 10 gün sonraki kararı olumlu ya ortak birşeye karar verceksiniz yada onun karar vermesi gereken birşey var bunun için 10 gün.
çok istediğin bir duan var onun kabul olmasına yaklaşmışsın.

saoll cnm yaaa dedklrn doğru gerçekten :) evett başkaa bakan yokmuuu:))

fincanın da her zerresi ezberimde kalmış kızz :)) resmen su gibi içmişim ama herşeyin açık olduğu bi fal. başka kahve içte falına tekrardan bakayımm.

fincanın da her zerresi ezberimde kalmış kızz :)) resmen su gibi içmişim ama herşeyin açık olduğu bi fal. başka kahve içte falına tekrardan bakayımm.

tamam cnmm içicemm gerçekten tekrardan bakarmısın:)))

howar akşam 10 buçuktan sonra gircm nete şimdi işe gidicem zamanım yok akşama o saatlerde girebilirmisin sen o zaman yüklicem yeni foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…