Çok kısmetli birisin.. Şaha kalkmış atın var ancak bunu engellemek isteyen bir erkek var:26:
Bir sürü yolun var çok gezginsin sanırım
Bir özlemin var sevdiğine sanırım uzakta falan belki bilmiyorum yakın zamanda sarılıp kavuşuyorsunuz
Çok pozitif birisin ancak küçük şeyleri kafana takan birisin Çevren kalabalık bazen bazı seslere kulaklarını kapatmalısın
Bir cift görüyorum, sanki cocukluktan asik gibiler ve simdi mutlular.
Sonra yeni dogmus ya da dogacak bir cocuk müjdesi var.
Büyük ihtimalle erkek .
Bir de köpekli bir adam var kafasi karisik
ve sizden sehir olarak uzakta.
Nasil tutturabildim mi :)
Adında Y olan sen misin yakının mı bilmiyorum ama bu kişi yükseliyor kazandığı bir okul olur ya da iş yerinde kademe atlar falan..
Tabağında kocaman bir balık..
Ben de her fala bakmam arada bakarım bazı fincanları yorumlayasım gelir
yolların çok açık. 2 kişi var. biri uzun boylu erkek diğeri hafif topluca bir kadın. konuşuyorlar. 1 tane şaha kalkmış atın var. 3 vakte kadar yolda. m ya da e harfinde birisi. fincanın dibinde bir insan silüeti görüyorum. çenesi geride koyu renk gözlü birisi. küçük kemerli bir burnu var. alnı dar birisi. erkek mi kadın mı tam çıkaramadım. bu kişi çok aydınlık çıkmış.
Teşekkür ederim canım yorumladığın için
bilmiyorum tutturdum mu. arada bi tutuyor. :)
souvvenir arkadaşım, seni evlilik hazırlığı sitesinde bir çok yerde görüyorum
profil resminden midir, nedir bilmem şu forumda bana sıcak gelen nadide insanlardan birisin.
birçok yerde yorumlarından kendime benzetiyorum seni, şu falı görünce de dedim tamam bu kız aynı ben :)
bende anlamam faldan ama severim baktırmayı, bakan olmasa bile kendi kendime yapar içer, kapatır öyle bakarım, çok anlıyormuşum gibi :)
senin düğün ne zaman?
düğün arkadaşım olurmusun benim, paylaşım yapacağım çok kimse yok burda.
Altını çizmek istiyorum, ben falcı değilim!
Öylesine bir iki fal yorumladım o kadar, faldan anlasam zaten falcılık yaparım (nasılsa iyi para var bu işlerde)
Ama lütfen, ısrarında bir sınırı var!!