L lindagul Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2012 24 0 9 Temmuz 2012 Konu Sahibi lindagul #1 kizlar baskasina fal bakabiliorm ama kendime malasef bakamiorumsizden ricam bi goz atin bende size bakabilirim
kizlar baskasina fal bakabiliorm ama kendime malasef bakamiorumsizden ricam bi goz atin bende size bakabilirim
M manik Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2011 172 2 9 Temmuz 2012 Konu Sahibi lindagul #2 merhaba bende çok anlamam ama fala bakınca sanki depresif ve üzgün birisi gözüküyor degişimler görüyorum ayrıca.
merhaba bende çok anlamam ama fala bakınca sanki depresif ve üzgün birisi gözüküyor degişimler görüyorum ayrıca.
L lindagul Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2012 24 0 9 Temmuz 2012 Konu Sahibi lindagul #3 manik .!.: merhaba bende çok anlamam ama fala bakınca sanki depresif ve üzgün birisi gözüküyor degişimler görüyorum ayrıca. Genişletmek için tıkla... saol canim tesekur edeim yinede
manik .!.: merhaba bende çok anlamam ama fala bakınca sanki depresif ve üzgün birisi gözüküyor degişimler görüyorum ayrıca. Genişletmek için tıkla... saol canim tesekur edeim yinede