Kahve Falıma Bakar mısınız ?

eski sevgilinin dışında yolun sonunda 3 nasibin bekliyor.biri ile izdivacin gerçekleşecek.bunun sonunda erkek evlat görüyorum. Yakın çevrenden 2 kadın dedikodunu yapıyorlar.yüzüne karşı riyakârlık gösteriyorlar.

ayy canım henüz bekarım evlendikten sonra mı erkek çocuk iyimiş valla :) konuştğm kızlardan onlardanda böyle bişe beklemem ama:s

ayy canım henüz bekarım evlendikten sonra mı erkek çocuk iyimiş valla :) konuştğm kızlardan onlardanda böyle bişe beklemem ama:s
zaten hep beklemediğimiz kişilerden gelir böyle şeyler değil mi? bir de dip not geçmek istiyorum, ben olabilecek önemli şeyleri bazen önceden rüyamda görebiliyorum ve sonra ne gördüysem aynısını yaşıyorum, hatta öyle alıştım ki bu duruma, kimseye söyleme gereği bile duymuyorum artık.çok özel bi yeteneğim yok.kahve falında şekiller kafamda canlanıyor ve anlam çıkarıyorum sadece.
ne demişler fala inanma falsız da kalma :)

aynen şekerim bende görüyorum bazen rüyamda yüzleri ya güzel oluyo yada çirkin yaptıkları harektlerdende anlayabiliyorum,buda kalbimizin temizliğinden çkıyor herhalde :) evet fala inanma falsızda kalma ne güzel söylemişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…