Kahve Falıma Bakar mısınız ?

anlayabildiklerimi sölicem öncelikle çok şanslı birisin ama yüksek şekilde nazar alıyoeun üç tane yol gördüm bu kadar

anlayabildiklerimi sölicem öncelikle çok şanslı birisin ama yüksek şekilde nazar alıyoeun üç tane yol gördüm bu kadar

vuhuuuuuu çok hızlıısn cnm hemen yorum yazmışın evt cnm nazar bana çok değiyo bu doğruu:)) aşk hayatmla ilgili bişy varmıı:))))

evlimisin bilmiyorum ama sallıcam :))) şuan çok büyük sıkıntıların yok geçmişinde küçük dediğin önemsemediğin olaylar şuan bir dağ olmuş.. bi çok zaman mutsuzsun ama neden mutsuz olduğunu bile bilmiyosun yıldızın çok düşük..çabuk nazar alıyosun.. üstünde ağırlık var.. bir çok hayallerin var bir gelinlik gördüm ama dedim yaa evlimisin bilmem :) biraz takıntılı ve herşeyi kafaya takan biri olduğun için üzücü durumları başkalarına göre daha geç atıyosun aklından.. bu yüzden sıkıntıların ağıza gelmiş ama sana tavsiyem pozitif ol çünkü mutlu bi gelecek seni bekliyor hazır ol buna :)

aynennn yıldızımmçoook düşüktürrr dediklerin doğruu:)) ama evli deilim tatlımm şuan hayatmda ciddi düşündüğüm bri var ama:))

valla aşk hayatınla ilgili bişey söyliyemicem ama ilerki dönemlerde uzun boylu biri var sanki ve kişilik olarak sahiplenici koruyucu bir adama benziyo karar senin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…