Kahve Falıma Bakar mısınız ?

bir okulu ya da başladığın bir işi biitirmek için çaba sarfettiğini ve bayrağı eline aldığını görüyorum atın üzerindesin azmetmiş ve başarmışsın. fincanda görünen ise bir dileğin var olması için çok dua ediyosun çok aydınlık görünüyor ama zamanı var beklemen gerekecek sonrası güzel olacak. başarını çekemeyen insanlar var sen onlara pas vermiyorsun ilgilenmiyorsun. zaferini bi başına kutluyorsun birisi var onunla uzak düşmüşsün ondan bi haber gelecek. kısa bir yolun var açık görünüyor. yorumum bu kadar fala inanma falsz kalma.. iyi günler.

uzak düştüğüm kişiyle ilgili haber güzel mi? dileğimin kabul olma ihtimali var yani.başka ne görüyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

tabakta ağlayan bi insan silüeti mi var ? bana mı öyle geliyor.

tabakta güzel bir durum var başarını gösteriyor kolunun altında kitap var. uzaktaki kişiden gelen haber seni düşündürecek ama iyi görünüyor:)

tabakta güzel bir durum var başarını gösteriyor kolunun altında kitap var. uzaktaki kişiden gelen haber seni düşündürecek ama iyi görünüyor:)

sınava hazırlanıyorum. umarım sonucu iyi olur. :) uzaktaki kişi benden nefret ediyor mu ? kötü bir şey var mı? benimle ilgili bir haber mi ? umarım iyidir.

Biraz için sıkılmış biraz daralmışsın bu falda. Karmaşa içerisindesin, uzakta olan biri ile bir görüşme yapmak istiyorsunuz ama bir türlü ne sen ne de o bir fırsat yaratıp buluşamıyorsunuz. Aslında konuşmak istedikleriniz var, belki de çözülmesini istediğiniz birşey var ortada, fakat bu bir sorun bir sıkıntı kederli birşey değil, sadece çözmeniz gereken bir mesele... Fakat bir türlü bir araya gelememişsiniz. Düşünceler aynı, fakat bir araya gelir misiniz? Falda çok belli değil.

Kendini dışarıya karşı izole ediyorsun. Bir fanus içerisine saklanmayı tercih ediyorsun bu da seni karamsarlaştırıp sıkıntılarını arttırıyor. Yapman gereken biraz daha sosyal bir hayat edinmek. Yalnızlık ve kendini kendi sorunların içerisine hapsetmen senin için zararlı bir hal almış.

Yolların var bir kaç tane. Abla dediğin, abla gibi sevdiğin temiz birisi var, sana yol göstermeye çalışıyor ve elinden tutmaya çalışıyor fakat sen bunun farkında değilsin. Yani kim olduğunun idrakında değilsin, normal bir arkadaş belki de alalade biri olarak görüyorsun ama sana çok faydası olacak bir çok konuda. Senden uzun boylu zayıf kumral veya sarışın bir kız. Saçları uzun, alnı açık birisi.

Ardında yıkılmış bir ilişki/arkadaşlık ilişkisi/sevgili ilişkisi (tam bilemiyorum) bırakmışsın, fakat bunun sonucunda üzülmene rağmen senin için hayırlısı olmuş. Aslında iki arada kalmışsın bir hane ve bir kalp arasında. Sen haneyi seçerek en doğru kararı vermişsin. Çünkü bu seçim sonrasında yolun açık, ferahlıyorsun.

Sen birinin buyruğu altındasın. O ne diyorsa o oluyor hayatında, senin için önemli bir yeri var bu kişinin. Kel yüzü uzun, bıyıkları var, ya top sakalı var ya da geniş ağız yapısına sahip birisi. Senin hayatındaki bir çok noktada bu kişi etken, bir yolun var ama onun önünde bile durabilecek cinsten birisi bu. Bu kişiye dikkat et, akraban, ailenden birisi, yalnız baban değil bu kişi... Ya deden, ya amca – dayı? Yani senin hayatına az çok müdahale edebilecek yakınlıkta birisi. Fakat çok fazla dikte ediyor seni. Kendi hayatını ve isteklerini yaşamana izin vermiyor, senin özgüvensiz olmana sebebiyet veriyor olabilir.

fotografın en başında ayı gibi birşey var. çok kötü , sinirli bakıyor .o ne oluyor. en son bahsettiğin kişi abimdir. her zaman onun aklına güvenirim. hep yol gösterir bana. cesaret verir.

fotografın en başında ayı gibi birşey var. çok kötü , sinirli bakıyor .o ne oluyor. en son bahsettiğin kişi abimdir. her zaman onun aklına güvenirim. hep yol gösterir bana. cesaret verir.

Senin ayı gibi gördüğün, abin

Canım herkes falı farklı yorumlar, şekillere yorum vermek kişinin gördüğünle sabittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…