Kahve Falıma Bakar mısınız ?

canım senın iki kişiyle karşılıklı bir görüşmen olacak.. sen kısa zaman önce bir üzücü haber yada telefon haberi almışsın.. ama bu haberden sonra haytında çok değişiklik yapmışsın.. ama sıkıntılarını atmak üzeresin.. Sana çok uzakkktan bir kadın gelicek onunla bir işiniz var karşılıklı bir anahtrla ilgili konuşup gidceksiniz bir yere.. ama ailennden biryle br münakaşa yaşamışsının onunla ilgilide hayırlı guzel bir haber alacaksın özür gib..bukadar tatlım ..

iki kişi ile görüşme olasılığım var gibi canım önümüzdeki haftlarda :) ama Allahım göstermesin hiç öyle üzücü bir telefon almadım canım inşallah çok sıkıntılıyım inan ki tatlım yaa içim çok kötü uzaktan kim gelicek acabaaa pek de uzakta bir kişi yok ama bakalımm hayırlısı:) ailemden biriyle münakaşa yaşamadım tatlım ama inşallah hiç de yaşamam canım yaaa seviyorum hepsini çok ama ama amaaa çok kısa olmuş amaaa başka bişeyler yokmu tatlımmm:) sanada çok teşekkür ederim tatlım yorumun ve ilgilendiğin için çok sağol yazan ellerine sağlık :)

Son düzenleme:

rica ederim :) yok canımya ben bukadar anlıyorum en azndan :) umarım hayatın hep güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…