Kahve Falıma Bakar mısınız ?

Ben bakyım bari ama fala inanma falsızda kalma canım yüregin kabarmış bayagı sonra içine çökmüş sıkıntını atamamışsın fincanın kenarında sanki kalbin ikiye bölünmüş ama etrafı temiz işallah atacaksın içindeki sıkıntıları fincanın diger tarafında iki kişi var biri kadın biri erkek birbirlerine aşık bunlar öpüşüyolar sanki içinden konuşuyosun 2 tane yolun var biri açık biri kapalı haneye biraz kararmış sıkıntı var galiba evde hanenin dışında biri tilki gibi kafasını yapıştırmış kapıyı sizi gözetleyip dinliyo dikkatli ol fincanın tabagındada bir çocuk aglıyo arakasından güneş dogacak çocugun tanıdıgın öyle üzülen bi çocuk varsa sevidir mutlu et onu arkasında aydınlık var ........ benden bu kadar canım nacizane düşüncelerim ..

ayy eklesem canm banada bakar mısın?

bişey degil canım ekleyin resimleri ben arada girdikçe bakarım fallarınıza

Sekerl hanen temiz ve aydınlık yola ya çıktın ya çıkıcaksın aydınlık ferah bi yol valla güzelim çok net bi şekilde kaftan var kaftanın bi kolu hanenin içinde anlamadım ama ya birisi size kolkanat geriyo koruyo yada böyle katanlı biri size gelecek için biraz sıkılmış ama ferahlamışsın 4 tane daha yolun var aralıklarla yola çıkacaksın yolunun biri karanlık sıkılıp üzülceksin galiba fincan tabagındada karanlık çökmüş güneş açıyo bi hasta var bide tilki çıkmış sinsi sinsi izliyor seni. bu kadar aman takılmayın fallara eglencesine bakıyoruz fala inanmayalım falsız kalmayalım........

Ayyy bu fincann nolmuş dallas gibi karışmış valla genç bi kadının önünde yaşlı bi adam egilmiş sank bişey istiyo dügün var enlenceli bişey gözüküyo fincanda bi kaç parça ufak tefek para geçeke elinize nasiplerin dışına taşmış hanede biraz sıkıntı var arkası ferahlık fincanın tabgında temiz çıkmış içinde bi sıkıntı var atamamışsın. bu kadar .

kızlar artık eklemeyin bakamıcam eşim kızdı bana fala bakmak günah bakma diyor

ayyy bana da bakarmısın? bekarım hayatıma biri girecekmi?

Eklentiler

• $IMG_4187.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $IMG_4192.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 72
  • $IMG_4194.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_4197.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 78

ayy kimse o tilki:O çevremdekilerede güvenmiyorum açıkçası..sağol canım çook teşekkürleeer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…