Kahve Falıma Bakar mısınız ?

Eklemiş olduğun fotoğraflar görünmüyor malesef...

eşinle ayrılık yok aslında bu düşüceler var gibi ama elinizden geleni yapıyorsunuz yapında yanlış kararlar vermeyin fakat üzerinizde göz var buna dikkat edin.
ayrıca haneye bebek geliyor eğer bi bebeğiniz varsa görünen o olabilir yoksa bebek var.
hane sadece bebekten ibaret yani bi bebek var
kayınpederin sakallımı bilmiyorum ama o kendi halinde fakat kayınvaliden bebekle ilgili herşeye karışıyor olcak.
yani bi bebeğin varsa karışıyordur yoksada olunca karışcak yada olmuyorsa ona karışıyorda olabilir.

Son düzenleme:
Öncelikle teşekkürler...
Vallahi canı kaynanam(kayınvalide diyemiyorum çünkü o vasfı kaybetti, hep kaynanalık yaptı) herşeyime karışıyor. Çocuğumuz yok. Zaten 9 aylık evliyiz. Bugün evden ayrıldım, bana sürekli evden git diyordu eşim. Bir tanıdığımda kalacağım birkaç gün eğer beni arar pişman olursa eşim ayrı eve çıkmaya razı olursa ben devam ederim. Yok aynı evde yaşamaya devam ederse 9 ay bunu denedim olmuyor, istemeye istemeye, acı çekerek ayrılırım. Çünkü doğru olan bu. Elimden geleni fazlasıyla yaptım. demek çocuğum olsa ona da karışacak? Bu demek oluyorki ayrı eve çıkılmayacak. Bu arada ayrı ev görünüyor mu bize? Evlililiğim buna bağlı.

Öncelikle teşekkürler...
Vallahi canı kaynanam(kayınvalide diyemiyorum çünkü o vasfı kaybetti, hep kaynanalık yaptı) herşeyime karışıyor. Çocuğumuz yok. Zaten 9 aylık evliyiz. Bugün evden ayrıldım, bana sürekli evden git diyordu eşim. Bir tanıdığımda kalacağım birkaç gün eğer beni arar pişman olursa eşim ayrı eve çıkmaya razı olursa ben devam ederim. Yok aynı evde yaşamaya devam ederse 9 ay bunu denedim olmuyor, istemeye istemeye, acı çekerek ayrılırım. Çünkü doğru olan bu. Elimden geleni fazlasıyla yaptım. demek çocuğum olsa ona da karışacak? Bu demek oluyorki ayrı eve çıkılmayacak. Bu arada ayrı ev görünüyor mu bize? Evlililiğim buna bağlı.

canım eşin senden ayrılmıyor tutmuş seni bırakmaz.
ben kendi hanende seni bebeğinle gördüm kendi evinize çıkcaksınız ve hemende bebeğin olcak.
ama kaynanan oraya da el atacak.

Son düzenleme:
Desene evliliğimiz bize haram olacak, umarım belirttiğin gibi eşim beni bırakmaz. Yakın zamanda mı bu ev değişi mi?

şuan eşin bi denge oturtuyor seni gelip alacak ayrılık yok kaynanan direk karışmıcakta ara ara el atmaları laf sokmaları var böyle uzaktan.

şuan eşin bi denge oturtuyor seni gelip alacak ayrılık yok kaynanan direk karışmıcakta ara ara el atmaları laf sokmaları var böyle uzaktan.

ben de rica etsem bakmanızı olabilir mi acaba?ama özel mesaj hakkım yok nasıl yapacağım bilemiyorum da...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…