Kahve Falıma Bakar mısınız ?

ben bakayım hemen:)
çok temiz çıkmış ayol kendimi hemen falcı moduna kaptırdım
sana çok güzel bi haber geliyor bu haberle birlikte 2 tane güzel kapı açılcak eşinin adında u harfi varmı bilmiyorum işi biraz dalgalanmış ama toparlanacak evine bir misafir gelcek uzun boylu hafif göbekli bi bayan seni sıkıntıya sokacak pek hoşlandığın biri değil demekki 8 vakte kadar geliyor bu kişi.
bu arada çocuğun çok şanslı ama negatif enerjilerden çok etkileniyor sen onu bol bol oku anahtar çıkmış ev yada araba düşünceniz olabilir.

inş tutmuştur:))

Oyy agzına saglık canım eşimın adında u yok ama işi dalgalanıyor ara ara evet =) gelmesın benı sıkıntıya sokacak ınsan lutfen bende dun ruyamda görmustum tarıf ettıgın ınsan gelıyordu aman ya of gelmesın =) inşallah evımızde olur.evet çocugumun bırtanesı özellıkle pek şanslı allah bahtlarınıda guzel kılsın ınsallah.valla yuregıne sağlık tesekkur ederım.

Teşekkür ederim.. onumuzdekı 8 haftaya program yapıcam gelen evde bulamasın yalan söylemek zorunda kalmayayım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…