Kahve Falıma Bakar mısınız ?

kurtluelma

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
983
5
$DSCF0008.jpg $DSCF0009.jpg $DSCF0010.jpg

ben bakayım hemen:)
çok temiz çıkmış ayol kendimi hemen falcı moduna kaptırdım:KK9:
sana çok güzel bi haber geliyor bu haberle birlikte 2 tane güzel kapı açılcak eşinin adında u harfi varmı bilmiyorum işi biraz dalgalanmış ama toparlanacak evine bir misafir gelcek uzun boylu hafif göbekli bi bayan seni sıkıntıya sokacak pek hoşlandığın biri değil demekki 8 vakte kadar geliyor bu kişi.
bu arada çocuğun çok şanslı ama negatif enerjilerden çok etkileniyor sen onu bol bol oku anahtar çıkmış ev yada araba düşünceniz olabilir.

sana çok güzel bi haber geliyor bu haberle birlikte 2 tane güzel kapı açılcak eşinin adında u harfi varmı bilmiyorum işi biraz dalgalanmış ama toparlanacak evine bir misafir gelcek uzun boylu hafif göbekli bi bayan seni sıkıntıya sokacak pek hoşlandığın biri değil demekki 8 vakte kadar geliyor bu kişi.
bu arada çocuğun çok şanslı ama negatif enerjilerden çok etkileniyor sen onu bol bol oku anahtar çıkmış ev yada araba düşünceniz olabilir.

inş tutmuştur:))

Oyy agzına saglık canım eşimın adında u yok ama işi dalgalanıyor ara ara evet =) gelmesın benı sıkıntıya sokacak ınsan lutfen bende dun ruyamda görmustum tarıf ettıgın ınsan gelıyordu aman ya of gelmesın =) inşallah evımızde olur.evet çocugumun bırtanesı özellıkle pek şanslı allah bahtlarınıda guzel kılsın ınsallah.valla yuregıne sağlık tesekkur ederım.

X