Kahve Falıma Bakar mısınız ?

baktım ablcm mesajna cevap yazdım napim kendimi böyle şeylere verdim artık evde yapck birşey bulamadm ben merak ederm falı ne cıkıcak diye ama sağolsun birisi bile cevaplamadı falımı yorumlamadılar

iyi yapmışlar yorumlamamakla zira haz etmiyoum şu fal işnden
ama bakanada saygım var tabi yanlış anlaşılmasın

yokmu birileri bakıcak

İnce uzun boylu bir erkek var,seni kırmış,hiç beklemediğin bir anda gelip senden özür dileyecek.Hanenizde minyon iri göğüslü bir byn var.O da ya evlilik hazırlığı içinde ya da evliliği ile ilgili bir sıkıntısı var.Onun bu durumuyla ilgili bir sıkıntı yaşanıyor zaman zaman.Ama onun başına bir kısmet var.Ekonomik anlamda sıkışıksa bir yerden bir miktar para gelebilir yakın zamanda.Akrabalarınızdan da hafif kamburumsu duran biri var.Ona çok güvenmeyin.Akrep gibi.(Cinsiyetini buradan tam kestiremedim ama ten rengi esmer diyebilirim)
Senin özellikle geceleri aklına gelen ve düşündükçe seni sıkan bir mevzu var,o konuda canını sıkma senin için en hayırlısı olmuş ve bunu yakın zamanda göreceksin zaten.Bu arada bir otobüs ya da minübüs gibi bir şeyle çok uzun sayılmayan bir yol yapacaksın,Orada 3 ya da 4 kişi karşılayacak seni ve çok keyifli bir zaman geçirecek ve çokta şaşıracağın şeyler öğreneceksin.Sıkılmışsın ama feraha çıkmana az kalmış.Benden bu kadar.

inanmak istemiyorum şu hala ama neden hep cıkar şu fal dedikleri şey ya arkadaşım buarada yazdıkların için ilgilendiğin için ayrıca cok teşekkür ederim

rica ederim..(sadece rica ederim yazmak istemiştim ama yazdığınız msj çok kısa die uyarı verdi)

sedaecrin özelden msj atmak için kotayı dolduramadım sanırım.Bu yüzden özelden msj atamıyorum.Ok yolla.

sedaecrin özelden msj atmak için kotayı dolduramadım sanırım.Bu yüzden özelden msj atamıyorum.Ok yolla.

rica etsem benim de falima bakar misiniz?

Eklentiler

• $20120522.jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $20120522(001).jpg
    123 KB · Görüntüleme: 51
  • $20120522(002).jpg
    114,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $20120522(003).jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 76
  • $20120522(004).jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $20120522(005).jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 67
  • $20120522(006).jpg
    121 KB · Görüntüleme: 78
  • $20120522(008).jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…