Kahve Falıma Bakar mısınız ?

bu şapkalı erkek kilolu bir erkekle ilgili sıkıntı yaşıyor . ailevi mesela olabilir. baba,dede vs ...
polis misin yoksa :)

fal bilmem ama hisettiklerimi söyleyeyim.Dizginlenemeyen duygular olabilir .Sanki bir akıntıya kapılıp işleri oluruna bırakacaksın, yani akıntıya karşı yüzmeyi bırakacaksın.Bu senin için olumlu mu olumsuz mu olur oraları hissedemedim.Ama her ne olursa olsun yaşayacağın şey seni manevi anlamda büyütecek .Ama bu mutluluktan mı yoksa dersini almış olacağın için mi bilemedim yine !!! Bu olayın içinde şefkat ve tutku var .Geçmişe takılıp kalmamalı ama geleceğe de paldır küldür dalmamalısın.Amatör falcıdan bu kadar...:26:

amatör falcı benimde konumda yorum yaparmı aceba?

fincana bakınca simdi bende hissettiklerimi söyliyeyim o zaman sanırım kafan karısık böyle birseye kafa yoruyosun uzun zamandır..Fazlada sembol bişey cıkmamıs benzetsem yorum yapıcam ama fazla biside cıkmamıs kafa yorduğun seyden mutlu bir haber gelicek sankiimmm ve bundan sonra atıcağın her adım kazanclı ve uzun vadelide olabilir böle hissettim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…