kahve falıma bakan olur mu

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
614
iyi akşamlar. faldan anlayanlar, fincanımı yorumlayabilir mi? o kadar çok telve olmuş ki, fincanı açtığımda kalıp halinde parçalar döküldü. ayrıca yarın benim gibi ales'e girecek olanlara (artık kaçıncı girişim bilmiyorum, şansımı çok zorluyorum sanırım) başarılar dilerim. karşılıklı bakmak isteyen olursa ben de sizinkine bakabilirim ama iddialı değilim

((bu arada biraz alakasız olacak ama, anadolu yakasında oturanlar, e5 üzerindeki yelkikanat anadolu meslek lisesinin yakınında metro durağı var mı acaba))

Son düzenleme:
Canım öncelikle sınavında başarılar diliyorum, umarım herşey gönlünce olur.

E-5 üzerindeki Yelkikanat Anadolu Meslek Lisesinin 20-30 metre tahmini aşağısında metro durağı var.

Falına gelince faldan anlamıyorum

Ama sanki 3 dilek dilemişsin, biri aşk hayatınla ilgili, biri eğitim, biride gelecekte olmasını istediğin birşey sanki.

İki dileğinin arasında oluşmaya başlayan kalp çıkmış gibi gördüm :44:

peki, metro durağının adını biliyor musun acaba?

yorumun için ise teşekkür ederim , umarım sınavım da iyi geçer. biraz rahatsızım ama sınavdan önce mecburen ilaç almam gerekecek...

senin iki muradın var. ikiside aşk. ikiside sana aşık. ama içlerinden biri sana tam acılamamıslama birinin vasıtasıy la sana söyleyecek ve sen diğerinin peşinden kosuyorsun. o da seni seviyor acıkcası. fakat bir de öyle biri varki çevrenden fesat birine benziyor. tilki gibide kurnaz. sürekli seni takip ediyor birşekilde canını sıkmak istiyor ya da dedikodunu yapıyor . fakat sen hepsine sırtını dönmüşsün kalbinin peşinden gidiyorsun. sana zarar veremiyorlar. gelecekte cok güzel ferah temiz günler seni bekliyor. önün cok aydınlık. uzun bir yola gidiyorsun bu okul için ya da seyehat için mi bilemiyorum ama bulunduğun şehirden uzakta bir yer. burada da büyük bir biriikimle geri dönüyorsun. bu maddi yada manevi olabilir. seni koruyup kollayan biri var etrafında. hane dısından biri seninle ilgili bir konudan dolayı üzgün. sanırım bu kişiyle tartısma yaşamssın ve sana söylediklerinden pişman gibi görünüyor. özür dilemeyi düşünebiilir ya da kısa zamanda tekrar karsına geçmeyi düşünebilir. bir kartal simgesi var. bu büüyük bir haber olabilir veya kazanacağın sınavı işaret edebilir. büyük bir sevinç yaşayabilirsin. öyleki üniversiteye gireceksen onun simgesinde de bu işaret olabilir . üstünde de dünya var cünkü. ya da farklı bir yorumla evtasıyabilirsiniz.

sadece bu kadar yorum yapabildim tatlım umarım içini ferahlatabilmişimdir.

fala inanma falsızda kalma demişler

canım güzel yorumun için çok teşekkür ederim. :116:çevremdeki o fesat kişinin kim olduğunu çok merak ediyorum, kadın mı, yaşlı mı genç mi acaba? kaç zamandır fırsat kolluyorum şehir dışı ya da yurtdışına gidebilmek için eğitim ya da çalışmak amacıyla, ilk fırsatta yapmak istiyorum bunu umarım falda çıktığı gibi gerçekleşir.

Bu sana yardımcı olabilir belki.

Eki Görüntüle 549782

çok sağol canım ya , bir türlü nette metro durağının okulun tam olarak nerede olduğuyla ilgili bir şey bulamadım. metroyla gidersem çok iyi olacak çünkü her ne kadar pazar günü de olsa e5 trafiği çekilmiyor.

Son düzenleme:

tatlm cinsiyeti hakkında birsey diyemediğim gibi yaşı hakkındada birsey diyemiyorum ne yazıkki . umarım istediklerin gerceklesir

Canım falın biraz gerginlik içersinde olduğunu anlatıyor karamsarlık iniş çıkışların var ama sanki hiç bilmediğin beklemediğin bir yerden sana bir kapı açılacak feraha çıkacaksın secdede birisi var buda sana dua eden birisinin kalben varlığını gösteriyor yakın geçmişte bir gönül kırkınlığı seni üzmüş s.e.h harfleri içersinde olan birisi ile yolunuz kesişecek ama iyi manada vede ekmek kazanç kapın dışarıyı gösteriyor bol şanslar.

teşekkür ederim canım yorumun için. isminde o harflerden olan kişi eğer tahmin ettiğim kişiyse mümkünse karşıma çıkmasın bir daha, beni çok üzdü çünkü, hala atlatamadım üzüntüyü

bu arada sınavda yetiştiremediğim sorular oldu, zamanı yetiştirme konusunda hep sorun yaşıyorum, ama sonuçların açıklanmasını bekleyeceğim bakmayacağım sorulara. eskisinden biraz daha yüksek puan gelecek gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…