- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
- Konu Sahibi redvelvetcake
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım için çok sıkışmış, olduğun yerden bulunduğun mekandan da sıkılmışsın. Ç harfi var yarısı aydınlıkta yarısı karışık 3 vakti var bu kişinin sonra düze çıkıyor. Hayatın hep yarım yarım, yani yaptığın hiçbir şeyde tam bir doyum alamıyorsun. Birazı seni mutlu ediyorsa diğer yarısı seni mutsuz ediyor. Birazı doğru geliyorsa diğer yarısı yanlış geliyor. Çok çelişki var kafanda. Hane üzerinde bir sıkıntı var ama içi aydınlık. Başkalarının sebep olduğu sıkıntılara kulaklarınızı tıkamayı biliyorsunuz.
teşekkür ederim jadaloz. doğru, bulunduğum yerden sıkıldım ve burada boğuluyormuş gibi hissediyorum kendimi. evde sorun olduğu da doğru kardeşimle babamın arası kötü maalesef çok sıkıntı var
ve o Ç ne çok merak ettim.. hiç aşk hayatı falan bir şey yok mu birileri görünmüyor mu:)
aşk hayatı da olur inşallah canım en mutlusundan :)
ahh inşallah. her şey iyi güzel de çok uzağız ve ilişkimiz daha çok yeni. çok korkuyorum...
mesafeler de kapanır kısa zamanda inşallah, korkuların yersiz mutluluğun sonsuz olur :) şiir gibi yazdım maşallah
bak bilgisayarda oturan adam burda da çıkmış seni takip ediyor :) (7.foto solda) .fincanın altlığında yarım kuş altında diploma var;öbür ayağı boş yani önüne 2 fırsat gelecek İş konusunda bir haber devlet dairesi mi desem ; Diplomatik bir işmi desem uzun ağaçlar görüyorum çınar ağacı olabilir.Çınar uzun ömür demek.Bir şey seni çok üzmüş..Ama toparlamışsın;kendine çok güveniyorsun;yapmacık şeylerden hoşlanmıyorsun;Sağlık ;biraz sağlık problemi yaşıyorsun ama geçecek;çok fazla şekerli gıdalar tüketme;Kahve aynı kahvedir belki... köpüğüyle, rengiyle, dumanıyla aynı kahvedir ama icilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer ve tadlari degişir...
Her kahve aynı değildir bu yüzden..:)
bak bilgisayarda oturan adam burda da çıkmış seni takip ediyor :) (7.foto solda) .fincanın altlığında yarım kuş altında diploma var;öbür ayağı boş yani önüne 2 fırsat gelecek İş konusunda bir haber devlet dairesi mi desem ; Diplomatik bir işmi desem uzun ağaçlar görüyorum çınar ağacı olabilir.Çınar uzun ömür demek.Bir şey seni çok üzmüş..Ama toparlamışsın;kendine çok güveniyorsun;yapmacık şeylerden hoşlanmıyorsun;Sağlık ;biraz sağlık problemi yaşıyorsun ama geçecek;çok fazla şekerli gıdalar tüketme;Kahve aynı kahvedir belki... köpüğüyle, rengiyle, dumanıyla aynı kahvedir ama icilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer ve tadlari degişir...
Her kahve aynı değildir bu yüzden..:)