Kahve falıma bakabilir misiniz? Lütfen!! Teşekkürler :)

bir tane cift gordum bunlar ya birbirinden cok uzaktalar yakin zamanda kavusacaklar ya da bir seyin haberini bekliyorlar guzel haber gelince birbirlerine sarilacaklar. Ayni sekilde bir baska cift daha goruyroum bir masada karsilikli konusuluyor. Kiz degil de erkek cok ciddi seylerden bahsediyor. Yuzuk muzuk gormedim ama nedense icimden evlilik teklifi ediyormus gibi gecti, tamamen salladim bunu:)) cunku adam o ciddiyette oturmus konusuyor kizla.

şunları yazdın ya benim gibi enkaz durumunda bir insanı gülümsettin allah da seni gülümsetsin, çok teşekkür ederim :) her ne kadar fal da olsa gerçekliği olmasa bile insan küçücük bir umut arıyor. tekrar teşekkürler :))

Hayir falinda enkazlik bir duurm yok hicte oyle gorunmuyorsun bence sen her ne ise kafanda buyutmus kocaman bir balon yapmissin, okadar sismis ki o ya sen patlaticaksin ya da baska biri seni rahatlaticak kotu birsey yok hic , sen her zaman pozitif dusun o enerjiyi cek kendine, ozaman bak gor hersey nasil istedigin gibi yolunda gidiyor. Hersey gonlunce olsun arkadasim.

çok teşekkür ederim, amin, inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…