Kahve Falı Yorumlarınızı Bekliyorum :)

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
$030320123070.jpg $030320123081.jpg $030320123079.jpg $030320123076.jpg $030320123072.jpg $030320123069.jpg $030320123071.jpg
içinizden geldiği gibi bilgilerinizle küçücükte olsa yorum yaparsanız sevinirim merak ediyorum falımda neler var şimdiden teşekkür ederim vaktini ayıran arkadaşlara :)

cnm ilk karede gördüğüm karede
sana bi hediye gelecek
evet evet erkek olabilir sevgilin eşin
çiçeğede benzettim :KK52:

seni ilgilendirmeyen birşeye karıştığın için canın sıkılalablir biri arkasında birşey saklıyo büyük bir ihtimalle senin istediğin birşeye biri vesilsiyle kavuşçaksın etrafında kısa saçlı sürekli kendyle ilgilenen yani güzelliğiyle kafayı bozmuş biri var gözü senin üstünde kıskanıyo olablir çalışıyomusun okuyomusun bilmiyorum ama bulunduığun yerde insanalr birbirlerinin üstüne basarak yükselmeye çalışıyolar ve sen bundan rahatsızlık duyuyosun başınızda bi kadın var ve bu olanları görmyor kendi halinde bi kadın birii kırmış olablirsin yada kaprsite yapılıyo olablir özür dile ama yalvarma kendini küçük düşürme ellerini yüzüne kapamışsın şaşırablirsin yakın zamnda evlliysen bi gebelik olablr okuyosan da gene beklemediğin bir fırsat karşına çıkablir

seni ilgilendirmeyen birşeye karıştığın için canın sıkılalablir biri arkasında birşey saklıyo büyük bir ihtimalle senin istediğin birşeye biri vesilsiyle kavuşçaksın etrafında kısa saçlı sürekli kendyle ilgilenen yani güzelliğiyle kafayı bozmuş biri var gözü senin üstünde kıskanıyo olablir çalışıyomusun okuyomusun bilmiyorum ama bulunduığun yerde insanalr birbirlerinin üstüne basarak yükselmeye çalışıyolar ve sen bundan rahatsızlık duyuyosun başınızda bi kadın var ve bu olanları görmyor kendi halinde bi kadın birii kırmış olablirsin yada kaprsite yapılıyo olablir özür dile ama yalvarma kendini küçük düşürme ellerini yüzüne kapamışsın şaşırablirsin yakın zamnda evlliysen bi gebelik olablr okuyosan da gene beklemediğin bir fırsat karşına çıkablir

dediklerinin çoğunluğu ciddi anlamda olan ve olabilecek şeyler çok teşekkür ederim gerçekten :)

bu kadar bildiin için bir de birşeyi merak ettim peki sence aşk ya da bununla ilgili birşey var mı gördüğün :)

kesinlkle usta deyilim hissettiklerimi söyledim çok bakamdım bile fincana ama çok yakın zamanda aşk hissetmedim ben

peki çooook teşekkür ederim o zaman sana gerçekten hislerinde fal bakma yönteminde süper :)

Elini uzatmış bi adam elinde de kocaman çiçeklerle duruyor. İçin sıkılmış biraz ve birçok yolun var iş nedeniyle bir yere gidebilirsin yada davet edilebilirsin sanırım falı bakalı baya olmuş herhangi bir hediye yada çiçek aldın mı mrk ettim

Elini uzatmış bi adam elinde de kocaman çiçeklerle duruyor. İçin sıkılmış biraz ve birçok yolun var iş nedeniyle bir yere gidebilirsin yada davet edilebilirsin sanırım falı bakalı baya olmuş herhangi bir hediye yada çiçek aldın mı mrk ettim

birkaç hafta oldu sanırım evet ama henüz çiçek almadım canım teşekkür ederim ayrıca yorumun için de :)

$230320123306.jpg $230320123307.jpg $230320123308.jpg $230320123312.jpg $230320123314.jpg $230320123313.jpg $230320123315.jpg
yorum yapan arkadaşlarımız vardı burada yorum yapmak isteyen olursa bir cümle de olsa yorumlarını bekliyorum :)

yok mu fal bakan küçük yorumlarıyla sevindirecek olan :KK1:

Bugünlerde biraz sıkıntın çıkmış ve seni etkilemiş Toplu bir bayandan dolayı bu sıkıntın sıkıntından kaçmak yerine onun üstüne gitmelisin Bir yolun var çok güzel geçicek buluşma gibi gözüküyo Küçük bir mal alabilirsin...

Bugünlerde biraz sıkıntın çıkmış ve seni etkilemiş Toplu bir bayandan dolayı bu sıkıntın sıkıntından kaçmak yerine onun üstüne gitmelisin Bir yolun var çok güzel geçicek buluşma gibi gözüküyo Küçük bir mal alabilirsin...

teşekkür ederim canım bu küçük şahane yorumların için :)

X