Kahve falı bakiyorum

Ahsenn2556

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
15
2
1
46
Bu konuda kendime çok güveniyorum. En azından kısa bakıp sallanıyorum. Detaylı uzun sohbet tadında bir fal istiyorsanız ben burdayım arkadaşlar.

Son düzenleme:
Iyi bakiyor musunuz, hangi sehirde bakiyorsunuz, nerde bakiyorsunuz cafede mi bunlari soylerseniz hayran kitleniz cogalir bence :) 40 yasindasiniz sanirim, biraz kendinizi tanitir misiniz, ne kadar zamandir fal bakiyorsunuz?

Bir de birkac tae kisa, promosyon fal bakarsaniz saniniz yuru derim

Bu konuda seve seve yardımcı olabiliriz size:)

Bu konuda seve seve yardımcı olabiliriz size:)
Evet 40 yaşındayım İstanbul'dayım çalışıyorum. Kahve falı konusunda iyiyim. Hatta bence çok iyi. Uzun ve detaylı ve enerji bazli bakıyorum. Bir kaç tane promosyon fal demişsinz anlayamadım kime bakicam

Evet 40 yaşındayım İstanbul'dayım çalışıyorum. Kahve falı konusunda iyiyim. Hatta bence çok iyi. Uzun ve detaylı ve enerji bazli bakıyorum. Bir kaç tane promosyon fal demişsinz anlayamadım kime bakicam

mesela yorum yazan ilk 10 kişiye ücretsiz diyebilirsin. 1. ben olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…