- 27 Eylül 2018
- 15
- 2
- 1
- 46
- Konu Sahibi Ahsenn2556
Bu konuda kendime çok güveniyorum. En azından kısa bakıp sallanıyorum. Detaylı uzun sohbet tadında bir fal istiyorsanız ben burdayım arkadaşlar.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ElbetteBana da bakabilir misiniz? Çook mutlu olurumm
Özelden yazarsanız elbetteBana bakin o zaman. Ozelden mi yazayin buradan mi
Anladım yapıncak bişey yok kimseyi yanıltmak istemedimÜcretli bakıyorsanız birazdan sizi siteden silerler haberiniz olsun.
Bu konuda seve seve yardımcı olabiliriz size:)Iyi bakiyor musunuz, hangi sehirde bakiyorsunuz, nerde bakiyorsunuz cafede mi bunlari soylerseniz hayran kitleniz cogalir bence :) 40 yasindasiniz sanirim, biraz kendinizi tanitir misiniz, ne kadar zamandir fal bakiyorsunuz?
Bir de birkac tae kisa, promosyon fal bakarsaniz saniniz yuru derim
Evet 40 yaşındayım İstanbul'dayım çalışıyorum. Kahve falı konusunda iyiyim. Hatta bence çok iyi. Uzun ve detaylı ve enerji bazli bakıyorum. Bir kaç tane promosyon fal demişsinz anlayamadım kime bakicamBu konuda seve seve yardımcı olabiliriz size:)
Evet 40 yaşındayım İstanbul'dayım çalışıyorum. Kahve falı konusunda iyiyim. Hatta bence çok iyi. Uzun ve detaylı ve enerji bazli bakıyorum. Bir kaç tane promosyon fal demişsinz anlayamadım kime bakicam
Evet 40 yaşındayım İstanbul'dayım çalışıyorum. Kahve falı konusunda iyiyim. Hatta bence çok iyi. Uzun ve detaylı ve enerji bazli bakıyorum. Bir kaç tane promosyon fal demişsinz anlayamadım kime bakicam
But arada cafede bakmıyorum evde kendi çapımda. Ama iyi bir maaşla cafede de bakabilirim neden olmasın belli zamnlardaneden olmasinBu konuda seve seve yardımcı olabiliriz size:)
But arada cafede bakmıyorum evde kendi çapımda. Ama iyi bir maaşla cafede de bakabilirim neden olmasın belli zamnlardaneden olmasin
mesela yorum yazan ilk 10 kişiye ücretsiz diyebilirsin. 1. ben olurumEvet 40 yaşındayım İstanbul'dayım çalışıyorum. Kahve falı konusunda iyiyim. Hatta bence çok iyi. Uzun ve detaylı ve enerji bazli bakıyorum. Bir kaç tane promosyon fal demişsinz anlayamadım kime bakicam
Himmm Ilk on kisiye şöyle söyleyim ben kısa bakamıyorum bütün gördüklerimi söylemek zorundayım belki iki kişiye bakabilirim on kişi olmaz arkadaslarmesela yorum yazan ilk 10 kişiye ücretsiz diyebilirsin. 1. ben olurum
Himmm Ilk on kisiye şöyle söyleyim ben kısa bakamıyorum bütün gördüklerimi söylemek zorundayım belki iki kişiye bakabilirim on kişi olmaz arkadaslar
Bende baktırmak istiyorum