• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve falı bakiyorum

Ahsenn2556

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
15
2
1
46
:super:Bu konuda kendime çok güveniyorum. En azından kısa bakıp sallanıyorum. Detaylı uzun sohbet tadında bir fal istiyorsanız ben burdayım arkadaşlar.

Son düzenleme:
Iyi bakiyor musunuz, hangi sehirde bakiyorsunuz, nerde bakiyorsunuz cafede mi bunlari soylerseniz hayran kitleniz cogalir bence :) 40 yasindasiniz sanirim, biraz kendinizi tanitir misiniz, ne kadar zamandir fal bakiyorsunuz?

Bir de birkac tae kisa, promosyon fal bakarsaniz saniniz yuru derim:KK48:

Iyi bakiyor musunuz, hangi sehirde bakiyorsunuz, nerde bakiyorsunuz cafede mi bunlari soylerseniz hayran kitleniz cogalir bence :) 40 yasindasiniz sanirim, biraz kendinizi tanitir misiniz, ne kadar zamandir fal bakiyorsunuz?

Bir de birkac tae kisa, promosyon fal bakarsaniz saniniz yuru derim:KK48:
Bu konuda seve seve yardımcı olabiliriz size:)

Bu konuda seve seve yardımcı olabiliriz size:)
Evet 40 yaşındayım İstanbul'dayım çalışıyorum. Kahve falı konusunda iyiyim. Hatta bence çok iyi. Uzun ve detaylı ve enerji bazli bakıyorum. Bir kaç tane promosyon fal demişsinz anlayamadım kime bakicam:110:

Evet 40 yaşındayım İstanbul'dayım çalışıyorum. Kahve falı konusunda iyiyim. Hatta bence çok iyi. Uzun ve detaylı ve enerji bazli bakıyorum. Bir kaç tane promosyon fal demişsinz anlayamadım kime bakicam:110:

mesela yorum yazan ilk 10 kişiye ücretsiz diyebilirsin. 1. ben olurum :KK70:

Back
X