• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve akıntım var

Mizginsahin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
83
9
16
30
Adetime daha 13 gün var ve bugün koyu kahve rengi akıntım oldu adet olacakmisim gibide hissetmiyorum hamileymisim gibide hissetmiyorum kötü bişey varmıdır size hiç böyle oldumu peki ne yaptınız

Evli misin bekar mısın? Evli isen çocuk istiyor musun?
Kahve rengi Akıntı Çoğunlukla Eski adet döneminden kalan kan kalıntıları oluyor. Ama şu da var. Erken gebeliğin etkileridenden biride olabiliyor tutunma kanaması diye geçer. En iyisi bekleyip sonra doktor a gitmek..

Bata 13 gün varsa eğer, yumurtlama kanaması Olabilir.

• Beğen
Reactions: H M
Evli misin bekar mısın? Evli isen çocuk istiyor musun?
Kahve rengi Akıntı Çoğunlukla Eski adet döneminden kalan kan kalıntıları oluyor. Ama şu da var. Erken gebeliğin etkileridenden biride olabiliyor tutunma kanaması diye geçer. En iyisi bekleyip sonra doktor a gitmek..

Evet evliyim bı önceki adetimin üstünden 17gun geçti böyle bişey mümkünmü bir senedir evliyim hiç korunmadim sadece evligimin ilk ikinci ayında düşük yaptım dahada gebe kalamadim

Sabah gördüm akıntıyı günlük ped taktım şuan biraz hafifledi ama hâlâ kahve akıntı devam ediyor ovulasyon kanaması nasıl oluyor ki

Hmmm okadar sürmez normalde ama 4 5 damla kanama oluyor sadece

Benimde su an ayni sekilde dünden beRi devam ediyor . 2 aydir adetim düzensiz sacma sapan oldu . Adette değil kahve leke sadece pede gelmeyen wc sonrasi sürüntü şeklinde geliyor. Ovulasyon kanamasi değil yerlesme degil adet degil ne oldugunu anlamadim.

Adetime daha 13 gün var ve bugün koyu kahve rengi akıntım oldu adet olacakmisim gibide hissetmiyorum hamileymisim gibide hissetmiyorum kötü bişey varmıdır size hiç böyle oldumu peki ne yaptınız
Kist felan patlamış olabilir cnm bende de olmustu bir ara .. hamilelik değildi adet oldum bir iki hafta sonra

Haklısın bendede kist var ama doktorum kistlerimin çok küçük olduğunu ve kisrlerden dolayı herhangi bişey yaşanmayacağimi söylemişti

Back