kahvaltılık saklama

nirsen4125

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
43
0
0
Sakarya
Çeyizim için kahvaltı saklama kaplarını düşünüyorum tepsi içinde kapaklı olanlar var ya onlardan fakat evde kullanamadık ezıyet geldı sankı cok ağırdı falan filan.kısacası sizlere hem dolap ıcını derlı toplu gosterecek,hem kullanması rahat olabilecek cozüm onerilerinizi soruyorum.Fikirlerinizi paylasırsanız sevinirim

canım ben paşabahçeden almıştım kahvaltı takımı,
içinde bi tane sütlük var, 2 tane büyük 4 tane de küçük cam saklama kabı var kapakları da esnek plastik, çok rahat, 1 tane de yuvarlak cam saklama kabı var.
ben bunları kullanıyorum, cam olduğu için de koku filan da olmuyor, yani ben bu şekilde kullanıyorum çok memnunum.
senn söylediğinden annem kullanıyodu, 9 bölmeliydi içi, hiç rahat kullanamadık, ben de böyle bişey aldım, çok memnunum.

Canım tepsi içinde kapaklı olanları tavsiye etmiyorum.
Görsel olarak belki ama, muhafaza açısından hiç olumlu bir ürün değil.
Peynirler kurur, Zeytinler küçülür vs. ( Çünkü hava alıyor. )

Onun yerine tek tek kapaklı cam kapaklardan alabilirsiniz.

O bahsettiğin kahvaltılığı ben artık kuruyemiş ikramında kullanıyorum.

Mesela bu model gibi ama cam olanlardan olabilir.

Bundan çok memnunum, peynirler asla bozulmuyor.

Böyle küçüklerde reçeller ve yeşil zeytin gibi herkesin çok sevmedikleri için ideal.

Bunlar gibi birşeyde olabilir.

Son düzenleme:
tupparwere nin kahvaltı kaplarından alabilirsin en sağlıklı olanı peynir kapı al mesala 1 ay dursa bozulmaz içinde biraz pahalı ama ömürlük

Ben de görselliği düşünüp bölmeli kahvaltı saklama kabı almayı düşünüyordum kap kullanışsız geldi.

Arkadaşların dediği gibi peynirlerin, zeytinlerin hava almaması gerek.

Ben peynir, zeytin, reçel saklamak için Paşabahçenin snow box yazan saklama kaplarını aldım. Hem küçük boy, hem büyük boy var. Daha kullanışlı olabileceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…