Bebek Beslenmesi kahvaltı ...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tugbayberk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
72
2
6
Manisa
merhaba.. 6 aylık oğluşum var mama veriyorum artık 6. ayımızda bitmek üzere kahvaltıda neler veriyorsunuz devam sütünün içine neler koyup veriyorsunuz tecrübeli annelerden öneriler bekliyorum şimdiden teşekkürler...

harnup (keçiboynuzu) pekmezi, labne peynir, milupanın 8 tahıllı ballı kahvaltılığı haftada 2 günde yumurta sarısı ekliyorum 7. aya kadar devam sütü kullandım sonra inek sütü doktorumuzada sorduk sorun olmaz dedi. normal sütün mamalarda devam sütünden daha yararlı olduğunu düşünüyorum devam sütünde çok fazla kimyasal var

sağol cnm bende başlayacağim artık bende sevmiyorum şu devam sütünü bir ay kadar daha devam edeyim sonra bende inek sütü vericem içerisinde bi sürü şey var ama şimdi mecbur emmediği için veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…