Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben aptamıl ın ıcıne karıstırmayı dusunmuyorum yumurta sarısını pekmezı peynırı ayrı ayrı vermeyı dusunuyorum ne kadar dogru olur bır fıkrım yok ama hepsının karısımı nasıl bır lezzet olurkı guzel oldugunu sanmıyorum
2 ölçek aptamil yumurta sarısı peynir bebe bisküvisi 8.ayda içine ceviz ezebilirsin ben 2 oglumada böyle vermiştim kahvaltıyı
cnm bebekler genelde karısımları pek sevmıyor bende yapıyorum akrısım ama yemıyor artık bızımle kahvaltı edıyor agzına peynır salan kasar ne varsa veryorum yavas yavas yıyor
bu sabah ılık kez basladık kahvaltıya ve soyle yaptık 3olcek aptamılın ıcıne cıcıbebe bıskuvısınden koydum bır kac kasık cıcıbebelı aptamıl verdım ardından peynır tekrar aptamıl yumurta sarısı boyle devam ettık en son 1cay kasıgı pekmez verdım kahvaltımız boyleydı oglum gayet severek yedı sızce yanlıs bır sey varmı
canım bence çiğ salam vermemelisin... bağırsakları için zararlı olabilir....
bende kahvaltıda devam mamasına pekmez ve cicibebe karıştırıyorum daha yeni başladım benim bir sorum olcak kuzenim hastanede çalışıyo ve milupanın mamasını getiriyor poşet halinde 6 ölçekli bu poşetler ben mamayı hatırlarken 120ml su koyuyorum (normalde 180 ml su lazım) ve poşetin hepsini döküyorum bi sakıncası olur mu acaba :uhm:
bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim a.s.
mamaların üstünde su ve ölçek miktarına mutlaka uyulması yazılıdır. milupanın sitesindede bu belirtilmiş. bence önemli bi konu olmasa özellikle belirtilmezdi..
http://www.milupa.com.tr/index.aspx?pgrpid=715&pgid=1006