Bebek Beslenmesi KAHVALTI YEDİREMİYORUM

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Subuoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
150
27
98
34
Slm kızlar. Oğlum 16 aylık kahvaltı yediremiyorum bulamaç yiyor. Aslında bulamaç vermek istemedim ama ben çalışırken eşim baktı ve püre kolay geldiği için yedirdi. Tabi zamanla çocuk buna alıştı. Biliyorum ayrı yedirin tatlara alıştırın bulamaç vermeyin diyeceksiniz bunların farkındayım kızımda bulamaç vermedim normal kahvaltıya alıştı. Sizden tek ricam yargılamadan sadece bu saatteen sonra nasıl bir yol izlemeliyim ki kahvaltı sevsin. Ne zeytin ne peynir hiçbirşey. Pankek bile kahvaltıda sevmiyor. Sadece bal reçel. Arada omlet o da sadece ayda bir gün. Napmalıyım artık yoruldum. Akışına mi bırakmalıyım

Hadi ama kimse cvp yazmıycak mi? Bu konuda deneyimli annelerin tavsiyelerine ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…