- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Sen iyi olda bomba gibi dönersin
Aynen canım Sonra devam yine
Sen iyi ol sorun değil canımNeden yoksun
Sorun çıkmazsa 17 ağustosta ameliyatım var canım, hani önceden söylemiştim ya o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen iyi olda bomba gibi dönersin
Sen iyi ol sorun değil canımNeden yoksun
Ağustos geleneksel et yemekleri canım:)Her yılk kurban bayramı sonrası yapıyoruz:)Ablacım diğer ayın katagorisi ne
O bir şeyleri tahmin ediyorum Olsun canım,içine girdiniz ya,biter elbet. Hem.koca kızların var,maşallah onlaraYani yaptım bir şeyler :)Daha tam yerleşemedik sayılır herkes bitmiş yerleşmişsin diyor ama:)Bugün yine dolaplar baştan döküldü yeniden düzeldi:)Bende bana kalanları artık yarın yerleştireceğim:)
yemin içüyrüm sondan 3.yüm kalbim bele
Anladım tamamdır:)Aynen canım Sonra devam yine
Sorun çıkmazsa 17 ağustosta ameliyatım var canım, hani önceden söylemiştim ya o
Tamam tamam sustum eti biliyom zatenAğustos geleneksel et yemekleri canım:)Her yılk kurban bayramı sonrası yapıyoruz:)
Ama eylül ayını söylemem kategorilerimiz sürpriz oluyor açıldığı gün öğreniyorsunuz:)
Ay ben şokBir sonra ki sefere coşarsın sen gerciyemin içüyrüm sondan 3.yüm kalbim bele
O zaman pepe den kalbim kırıldı parçası sana gelsin hemsomyemin içüyrüm sondan 3.yüm kalbim bele
Bir daha tanımadan geçmişine bakmadan gazoz teklif etmek yokYine biri dadanacak iceriz tabiiiiii
Aynen canım kızlar yapıyorlar:)Bugün onlar evi sildi ben yemek yaptım:)O bir şeyleri tahmin ediyorum Olsun canım,içine girdiniz ya,biter elbet. Hem.koca kızların var,maşallah onlara
Aynen hemso,tanıdıklara anca,yoksa yokBir daha tanımadan geçmişine bakmadan gazoz teklif etmek yok
Amin inşAllah nevros, gerçi sitede bilmeyende kalmadı ama buradada yazmayayım ayıp diye şey ettimAnladım tamamdır:)
Hakkında hayırlısı canım umarım sorunsuz halledersiniz her şey çok güzel olur
Yemin içüyrüm şimdi aklımdan geçtin yatmadan önce bakar dedimyemin içüyrüm sondan 3.yüm kalbim bele
Coşkun seller gibi akıcam bebiştişkomAy ben şokBir sonra ki sefere coşarsın sen gerci
Maşallah sana da,kızlarına da,akilli oğluna da enisteye de saygılar:)Aynen canım kızlar yapıyorlar:)Bugün onlar evi sildi ben yemek yaptım:)
Bazı misafir hafif olur ne yapsan zor gelmez bugün öyle oldu:)
Yani bir şey yapmamış gibiydim ama çorbadan,tatlıya her şeyi yaptım:)
Her şey sağlık için canımKendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yapmalısınAmin inşAllah nevros, gerçi sitede bilmeyende kalmadı ama buradada yazmayayım ayıp diye şey ettim
Eminim zaten güzel hatunCoşkun seller gibi akıcam bebiştişkom
yaaa kalp kalbe demek kiYemin içüyrüm şimdi aklımdan geçtin yatmadan önce bakar dedim
Sağol canım benimYalnız bu sıra evde sürekli bir şeyler kırılıyorAllahtan çok büyük değil ama 3-5 gidiyorMaşallah sana da,kızlarına da,akilli oğluna da enisteye de saygılar:)