Hemşom bana küsmez kiJenna16 biz senlen bayrama kadar kuselim, bayramdan sonrasi kader kismet
Nedenine gelinceten yola çıkarsınız
Görüşürüz sooooonra
Evet unutursun niye unutmayasınHemşom bana küsmez kiAceleden oldu,yoksa seni unutur muyum ben
Unutmam ,unutur muyum seni ya :/ kaç tane hemşom var surdaEvet unutursun niye unutmayasın
Sayayım mi hepsini tek tekUnutmam ,unutur muyum seni ya :/ kaç tane hemşom var surda
Ben de şaşırdım. İki kişi var yazıyor şu an. Hayırdır nerede bizim mutfak sevdalılarıAynen,ıssız topik olduk
İnşallah negatif çıkar..geçmiş olsun canım nasıl kapmış olabilirlerEş tarafından akrabalarım kovide yakalanmış şaşkın bir vaziyetteyim.
Eltim, görümcem ve çocukları...kaynım yarın test olacak onu bilmiyoruz.
Canım dini sohbetleri hiç bırakmadılar biz toplanmayin gitmeyin dedik defalarca dinlemediler.İnşallah negatif çıkar..geçmiş olsun canım nasıl kapmış olabilirler
İbadetini bu sene herkes evinde yapmalı bence..zaten rabbim katında hepsi makbul..çok dikkat etmek lazım cok herkes raydan cıktı kimse dikkat etmiyor kuzum yaaa..sende dikkat et yakınmısınız yoksa başka şehirdemisiniz? allah seni aileni sevdiklerni korusun canımsınCanım dini sohbetleri hiç bırakmadılar biz toplanmayin gitmeyin dedik defalarca dinlemediler.
Çok teşekkür ederim. Allah seni ve aileni de korusun inşallah.
Hemşom bana küsmez kiAceleden oldu,yoksa seni unutur muyum ben
Geçmiş olsun ablacım :/Eş tarafından akrabalarım kovide yakalanmış şaşkın bir vaziyetteyim.
Ankaradalar canım. Kurban Bayrami' nin ikinci günü gidecektik. Sanırım inşallah eşim vazgeçer. Çok teşekkür ederim. Aynı dua ve temennilerle.İbadetini bu sene herkes evinde yapmalı bence..zaten rabbim katında hepsi makbul..çok dikkat etmek lazım cok herkes raydan cıktı kimse dikkat etmiyor kuzum yaaa..sende dikkat et yakınmısınız yoksa başka şehirdemisiniz? allah seni aileni sevdiklerni korusun canımsın
Meleğim teşekkür ederim. Hep uzaktaki insanlara üzülüyordum ama kendi ailen yakalanınca daha bir çaresiz hissediyorsun . Geçer inşallah ...Geçmiş olsun ablacım :/
Geceden beri gelmemisBen de şaşırdım. İki kişi var yazıyor şu an. Hayırdır nerede bizim mutfak sevdalıları
Nevreste tatlım neredesin
Çok geçmiş olsun canım,Allah sifa versinEş tarafından akrabalarım kovide yakalanmış şaşkın bir vaziyetteyim.
Yüz yüze gorustugum kaç hemsom varSayayım mi hepsini tek tek