Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Ya aynen aslinda cok guzel et tarifleri var ama ben steak seklinde diyorum acaba oyle biseyMi yapsam newyourk steak yemistim bir kere mutistu
Ondan yapsam oy veren kesim degerini bilmez harcanir bosuna ugras
Aynen tutmaz o ,gerci kk belli olmuyor

Ya aynen aslinda cok guzel et tarifleri var ama ben steak seklinde diyorum acaba oyle biseyMi yapsam newyourk steak yemistim bir kere mutistu
Ondan yapsam oy veren kesim degerini bilmez harcanir bosuna ugras
Sen kk ya kültürsüz mu dedin damak tadı mi zayıf demek istedin eti koy kavur önlerine mi demek istedin ne dedin

Sen kk ya kültürsüz mu dedin damak tadı mi zayıf demek istedin eti koy kavur önlerine mi demek istedin ne dedin
Yani kk kusura bakmasin ama modern ve yeni tariflerden anlamiyorlar hep klasik hep bilindik evimizde pisen seyler cok sıkıcı neyse dunya mutfagi cikarsa orda yaprim belki ondada gider tatli secerler

Bende yemem valla pisecek o et
Ya asinda pismis oluyo pismemis degil et suyu o cikanda insanlar kan zannediyo neyse ben yiyorum yani ama tabi turk milletine pek uygun degil :) esim de yemez geri gonderip pisirtiyo tekrardan adamlar pişirmek istemiyo gittgmiz yerde

Kelle pisirmek et yemegine giriyorsa biriside kelle yapsin dil falan Ben yapardimda biz bu sene bagisliyoruz eve gelmiycek gelse kessin
Yapardim sizin icin yani dil corbasi falan
Ben yaparım kuzu kelle söğüş falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…