- 21 Ocak 2018
- 8.271
- 20.435
- 32
İslim kebabini kofteli yap daha guzel zatenBacım eve et nadir giriyor genelde kıyma
Aynen tutmaz o ,gerci kk belli olmuyorYa aynen aslinda cok guzel et tarifleri var ama ben steak seklinde diyorum acaba oyle biseyMi yapsamnewyourk steak yemistim bir kere mutistu
Ondan yapsam oy veren kesim degerini bilmez harcanir bosuna ugras
Sen kk ya kültürsüz mu dedin damak tadı mi zayıf demek istedin eti koy kavur önlerine mi demek istedin ne dedinYa aynen aslinda cok guzel et tarifleri var ama ben steak seklinde diyorum acaba oyle biseyMi yapsamnewyourk steak yemistim bir kere mutistu
Ondan yapsam oy veren kesim degerini bilmez harcanir bosuna ugras
ÇanakkaleNerde bu devlet
Yok yaaaa valla yenilige acik degiller hic oy almaz begenmezler kanli et diyeAynen tutmaz o ,gerci kk belli olmuyor
Sıcak kiremit üzeri yağ fosurdatÇiğ et üzerine tuz serpeceğim nusret gibi. Kanlı kanlı haliyle masaya koyup çekeceğim.
Yani kk kusura bakmasin ama modern ve yeni tariflerden anlamiyorlar hep klasik hep bilindik evimizde pisen seyler cok sıkıcıSen kk ya kültürsüz mu dedin damak tadı mi zayıf demek istedin eti koy kavur önlerine mi demek istedin ne dedin
Vaay ozaman bende bilindik herkesin seveceği bi tarif seçicemde bana kalırmı onu bilmiyorumSöylemesi ayıp geçen sene birinci olmuştum ette
Bende yemem valla pisecek o etYok yaaaa valla yenilige acik degiller hic oy almaz begenmezler kanli et diye
Bana gel benim bahçede keseriz bizde daha almadık ama koç alacağızOlurmu kiama kuzu almadık biz ya tüh
Bende pişen eti yerim hatta böyle hafif kizaracak pismeyi asacakBende yemem valla pisecek o et
Bizimki büyükbaşa girdi, koçu çevir senBana gel benim bahçede keseriz bizde daha almadık ama koç alacağız
Ya asinda pismis oluyo pismemis degil et suyu o cikanda insanlar kan zannediyo neyse ben yiyorum yani ama tabi turk milletine pek uygun degil :) esim de yemez geri gonderip pisirtiyo tekrardan adamlar pişirmek istemiyo gittgmiz yerdeBende yemem valla pisecek o et
Hunkara soyle halletsinOlurmu kiama kuzu almadık biz ya tüh
Hazinede altın kalmadı az sefere çık doldur diyorrum dinlemiyorHunkara soyle halletsin
Ben yaparım kuzu kelle söğüş falanKelle pisirmek et yemegine giriyorsa biriside kelle yapsin dil falanBen yapardimda biz bu sene bagisliyoruz eve gelmiycek gelse kessin
Yapardim sizin icin yani dil corbasi falan
Ne yapsın senden ayrılamıyorHazinede altın kalmadı az sefere çık doldur diyorrum dinlemiyor