Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Ya aynen aslinda cok guzel et tarifleri var ama ben steak seklinde diyorum acaba oyle biseyMi yapsam 😃 newyourk steak yemistim bir kere mutistu
Ondan yapsam oy veren kesim degerini bilmez harcanir bosuna ugras 🤣
Aynen tutmaz o ,gerci kk belli olmuyor 🤣

Ya aynen aslinda cok guzel et tarifleri var ama ben steak seklinde diyorum acaba oyle biseyMi yapsam 😃 newyourk steak yemistim bir kere mutistu
Ondan yapsam oy veren kesim degerini bilmez harcanir bosuna ugras 🤣
Sen kk ya kültürsüz mu dedin damak tadı mi zayıf demek istedin eti koy kavur önlerine mi demek istedin ne dedin :skandal:

Sen kk ya kültürsüz mu dedin damak tadı mi zayıf demek istedin eti koy kavur önlerine mi demek istedin ne dedin :skandal:
Yani kk kusura bakmasin ama modern ve yeni tariflerden anlamiyorlar hep klasik hep bilindik evimizde pisen seyler cok sıkıcı 😂 neyse dunya mutfagi cikarsa orda yaprim belki ondada gider tatli secerler 😂

Bende yemem valla pisecek o et 🤷🏼‍♀️
Ya asinda pismis oluyo pismemis degil et suyu o cikanda insanlar kan zannediyo neyse ben yiyorum yani ama tabi turk milletine pek uygun degil :) esim de yemez geri gonderip pisirtiyo tekrardan adamlar pişirmek istemiyo gittgmiz yerde 😃

Kelle pisirmek et yemegine giriyorsa biriside kelle yapsin dil falan :kk77: Ben yapardimda biz bu sene bagisliyoruz eve gelmiycek gelse kessin
Yapardim sizin icin yani dil corbasi falan :KK53:
Ben yaparım kuzu kelle söğüş falan 🤤

X