Fajita miYek yaaasimdi babamdan ogrendigim birsey var onu yapmak istiyorum ama giderse eger bir alternatifim var burda daha once yarismalarda hic yapilmamis yabanci bir mutfaga ait ben misafirlerime yapiyorum olmazsa onu yapicam oy almaz kimse bilmedigi icin ama olsun kazanan tariflerde gözüm yok kendi keyfime yapicam
Bende yiyemeyecegimiz şeyi yapmıyorumYek yaaasimdi babamdan ogrendigim birsey var onu yapmak istiyorum ama giderse eger bir alternatifim var burda daha once yarismalarda hic yapilmamis yabanci bir mutfaga ait ben misafirlerime yapiyorum olmazsa onu yapicam oy almaz kimse bilmedigi icin ama olsun kazanan tariflerde gözüm yok kendi keyfime yapicam
Değilmi banada öyle geldiBilindik tarif al ya da iddialı ette kebap gider
Yok canim fajitayi bilmeyen kaldimiFajita mi
Yiyemeyecegin sey ne olabilir et yemeklerini her türlü yerimBende yiyemeyecegimiz şeyi yapmıyorum
Ya ben onu normal gunlerde kendimize yapiyorum cok basit biseyBugün islim yaptilar masterchef de ağzımın suyu aktı
Birbirimize laf atmayalım lütfen tarif konuşmaya geldik buraya
Başka da var ama yazmiyim şimdi kurtların aklina kuzuyu dusurmeyelimYok canim fajitayi bilmeyen kaldimibu baska pek kimse bilmez yanlis gormediysemde kimse yapmamis burda
Bacım eve et nadir giriyor genelde kıymaYa ben onu normal gunlerde kendimize yapiyorum cok basit bisey
Kocama hep diyorum nusrete gotur beni diye bi kandıramadım adamiÇiğ et üzerine tuz serpeceğim nusret gibi. Kanlı kanlı haliyle masaya koyup çekeceğim.
Kiblerim heeBirbirimize laf atmayalım lütfen tarif konuşmaya geldik buraya
Kahvaltı tarifini alabilir miyim detaylı
Başka da var ama yazmiyim şimdiye kurtların aklina kuzuyu dusurmeyelim
Ya aynen aslinda cok guzel et tarifleri var ama ben steak seklinde diyorum acaba oyle biseyMi yapsamBaşka da var ama yazmiyim şimdiye kurtların aklina kuzuyu dusurmeyelim
Söylemesi ayıp geçen sene birinci olmuştum etteDeğilmi banada öyle geldi
Nerde bu devletKiblerim hee