Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fajita miYek yaaa simdi babamdan ogrendigim birsey var onu yapmak istiyorum ama giderse eger bir alternatifim var burda daha once yarismalarda hic yapilmamis yabanci bir mutfaga ait ben misafirlerime yapiyorum olmazsa onu yapicam oy almaz kimse bilmedigi icin ama olsun kazanan tariflerde gözüm yok kendi keyfime yapicam
Bende yiyemeyecegimiz şeyi yapmıyorumYek yaaa simdi babamdan ogrendigim birsey var onu yapmak istiyorum ama giderse eger bir alternatifim var burda daha once yarismalarda hic yapilmamis yabanci bir mutfaga ait ben misafirlerime yapiyorum olmazsa onu yapicam oy almaz kimse bilmedigi icin ama olsun kazanan tariflerde gözüm yok kendi keyfime yapicam
Değilmi banada öyle geldiBilindik tarif al ya da iddialı ette kebap gider
Yok canim fajitayi bilmeyen kaldimi bu baska pek kimse bilmez yanlis gormediysemde kimse yapmamis burdaFajita mi
Yiyemeyecegin sey ne olabilir et yemeklerini her türlü yerim ya varya aslinda benim esim sey yapiyo sato buryan mi ne varya ondanmi yapsam yapilisi cok havaliBende yiyemeyecegimiz şeyi yapmıyorum
Ya ben onu normal gunlerde kendimize yapiyorum cok basit biseyBugün islim yaptilar masterchef de ağzımın suyu aktı
Birbirimize laf atmayalım lütfen tarif konuşmaya geldik burayaBende yapilmayan bir tarif yapicam alabilirsem korkun benden kesin Elalis ile aynı şeyde gözümüz
Başka da var ama yazmiyim şimdi kurtların aklina kuzuyu dusurmeyelimYok canim fajitayi bilmeyen kaldimi bu baska pek kimse bilmez yanlis gormediysemde kimse yapmamis burda
Bacım eve et nadir giriyor genelde kıymaYa ben onu normal gunlerde kendimize yapiyorum cok basit bisey
Kocama hep diyorum nusrete gotur beni diye bi kandıramadım adamiÇiğ et üzerine tuz serpeceğim nusret gibi. Kanlı kanlı haliyle masaya koyup çekeceğim.
Kiblerim heeBirbirimize laf atmayalım lütfen tarif konuşmaya geldik buraya
Kahvaltı tarifini alabilir miyim detaylı
Elalis gözü dönmüş canfeben bence bahçede kuzu çevirecekBaşka da var ama yazmiyim şimdiye kurtların aklina kuzuyu dusurmeyelim
Ya aynen aslinda cok guzel et tarifleri var ama ben steak seklinde diyorum acaba oyle biseyMi yapsam newyourk steak yemistim bir kere mutistuBaşka da var ama yazmiyim şimdiye kurtların aklina kuzuyu dusurmeyelim
Söylemesi ayıp geçen sene birinci olmuştum etteDeğilmi banada öyle geldi
Nerde bu devletKiblerim hee