- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Hiç sormaÜleeee tam adamına sormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sormaÜleeee tam adamına sormuş
Geçen beni mapusa attığında küsmüştük abla şimdi barıştıkBurası oylama topiğidir, yarışmaya katılanlar ve yarışmadaki yemeklere oy veren üyeler hem oylama yapar hem sohbet eder, Nevreste hanım dahil topikte yazanların hepsinin yazışmalarından yönetimin haberi var ve bu topikte geyik yapmalarında herhangi bir sakınca yok.
Yemek tarifleri için linki tıklayınız: Yemek Tarifleri
İşte geldim burdayım ,Canfeb im güzel bakislim nerdesin ekmeksiz kahvaltı sofrasına oturudgum
O bakışlar ne öyle, kardeş kardeş sarılalım senin gözün göz değilTırsma benden
Bana söyleyebilirsin kimseye söylemem
Ya kategori açıldığında onu nevo ya sen söylersenBana söyleyebilirsin kimseye söylemem
Benim tarifimi kimse söylemez diye düşünüyorumYa kategori açıldığında onu nevo ya sen söylersen
Spesiyal mi bilindik bişey se ilk dakika gider benden söylemesiBenim tarifimi kimse söylemez diye düşünüyorum
Hayır işte o yüzden diyorum kimse demez diye nasipse bende ama şöyle de düşünmüyor değilim çok bilindik herkesin seveceği şeyler oy aldı bu yarışmadaSpesiyal mi bilindik bişey se ilk dakika gider benden söylemesi
Yek yaaa simdi babamdan ogrendigim birsey var onu yapmak istiyorum ama giderse eger bir alternatifim var burda daha once yarismalarda hic yapilmamis yabanci bir mutfaga ait ben misafirlerime yapiyorum olmazsa onu yapicam oy almaz kimse bilmedigi icin ama olsun kazanan tariflerde gözüm yok kendi keyfime yapicamDahliadivin sen söyle tarifi de onu ben alayım
Bilindik tarif al ya da iddialı ette kebap giderHayır işte o yüzden diyorum kimse demez diye nasipse bende ama şöyle de düşünmüyor değilim çok bilindik herkesin seveceği şeyler oy aldı bu yarışmada