Kabul etmiyorAynen aynen seni çok sevdiği burdan belli zaten
Bende evdeyimBayramın 2. günüGerçi bayramda evde olacağız
İyi ne güzel adam biraz dinlenir:)Bende evdeyimama eşim i sonrasında 1 ay ücretli izne ayiracaklarmis :/
İş yerine gonulli oldguunu söylemiş izinden dönenler yerine değiş tokuş olacakmış ise sevine sevine gitti bugünİyi ne güzel adam biraz dinlenir:)
He seviyorum yavru kuşuAynen aynen seni çok sevdiği burdan belli zaten
Çalışmayı seviyor demekİş yerine gonulli oldguunu söylemiş izinden dönenler yerine değiş tokuş olacakmış ise sevine sevine gitti bugün
Hmm tamam anladım hadi bakalım bayram sonu Urfa ya geçeceğiz Allah 'ın Izniyle o zaman yaparım evimdeEvet canım benden tarif alacaksınız:)Hayır kıyma tarifleri dahil değil:)
Tantuni,iskender,ali nazik,hünkar beğendi,çökertme gibi diyelim:)
Gece gece iştahım açıldı sağ ol aldığım kilolar az gelmişti zatenKazen kabul etmiyor köfteyi eski yarışmalara bak istersen kavurma kaburga kuzu kol ve kuş başı et ile yapılan yemekelrağzım sulandı yaaaa
İnşaallah canımHmm tamam anladım hadi bakalım bayram sonu Urfa ya geçeceğiz Allah 'ın Izniyle o zaman yaparım evimde
Gece gece iştahım açıldı sağ ol aldığım kilolar az gelmişti zaten
İnşaallah canımHmm tamam anladım hadi bakalım bayram sonu Urfa ya geçeceğiz Allah 'ın Izniyle o zaman yaparım evimde
Gece gece iştahım açıldı sağ ol aldığım kilolar az gelmişti zaten
YarasınGazozum bitti uykum da geldi Miniğin yazdığı yemekleri hayal ederek uyuma vakti geldi
Herkese mutlu geceler hanımlar
Yavaşça gozler kapanır uyanınca şokYarasınİyi uykular
İçmiş gibi uykum varYavaşça gozler kapanır uyanınca şok
Ben bugün ne kadar uyudum bilmiyorim ama sağlam uyudum yine de uykum geldi :/İçmiş gibi uykum var
4 ağustos tatil mi edildi nevrosHayır 5 Ağustos bayram sonu:)