Tamam tatlım öyle idare et artıkFedai mi gördüler seni
Neyse seninle idare edeceğim yapacak birşey yokTamam tatlım öyle idare et artık
Yani yaşlı ,huysuz ama tatlıyımNeyse seninle idare edeceğim yapacak birşey yok
Yine tarif mı alacağız senden o şekilde mi olacak. Et yemekleri derken köfte de oluyor mu meselaSen yaparsın:)Baklava bile açtın onu mu yapamıyacaksın
Oh beeeee ohhhh kabullendin sonundaYani yaşlı ,huysuz ama tatlıyım
Yaa huysuz ve tatlı kadın yazıyor ya sende aklıma huysuz virjin geliyordu hep o da rahmetli oldu görüyor musun.. yalan dünya işte.. Bir gün varsın bir gün yok...Neyse seninle idare edeceğim yapacak birşey yok
Evet canım benden tarif alacaksınız:)Hayır kıyma tarifleri dahil değil:)Yine tarif mı alacağız senden o şekilde mi olacak. Et yemekleri derken köfte de oluyor mu mesela
Kazen kabul etmiyor köfteyi eski yarışmalara bak istersen kavurma kaburga kuzu kol ve kuş başı et ile yapılan yemekelrYine tarif mı alacağız senden o şekilde mi olacak. Et yemekleri derken köfte de oluyor mu mesela
Evet yapıp benim adrese yollayacaksınız kural bu yeni kategori yapılan yemekler bana gönderilecekYine tarif mı alacağız senden o şekilde mi olacak. Et yemekleri derken köfte de oluyor mu mesela
Daha iyi işte 4 gün fazladan düşünme fırsatı oldu
Tatlıyım o kadarOh beeeee ohhhh kabullendin sonundaÇok tatlı demeyelim orta şekerli
Sonunda Nevreste yazıyor gördün müYaa huysuz ve tatlı kadın yazıyor ya sende aklıma huysuz virjin geliyordu hep o da rahmetli oldu görüyor musun.. yalan dünya işte.. Bir gün varsın bir gün yok...
Sen de 1.olana bir kasa gazoz mu yollayacaksınEvet yapıp benim adrese yollayacaksınız kural bu yeni kategori yapılan yemekler bana gönderilecek
Ben düşünmem de ayın 1 i bekler dururdum burdaDaha iyi işte 4 gün fazladan düşünme fırsatı oldu
Allah rahmet eylesin..uzun zaman oldu yazalı benYaa huysuz ve tatlı kadın yazıyor ya sende aklıma huysuz virjin geliyordu hep o da rahmetli oldu görüyor musun.. yalan dünya işte.. Bir gün varsın bir gün yok...
Yok onu ben ayarlamam ben burda dağıtırım gözüme kestirdigime sende alırmısın gazozSen de 1.olana bir kasa gazoz mu yollayacaksın
Bayramın 2. günüBen düşünmem de ayın 1 i bekler dururdum burda
Aynen aynen seni çok sevdiği burdan belli zatenSonunda Nevreste yazıyor gördün mü
Almaz mıyım sorman hataYok onu ben ayarlamam ben burda dağıtırım gözüme kestirdigime sende alırmısın gazoz