- 23 Ocak 2016
- 32.538
- 48.877
Ne biliyim ben ne tuhaf muhabbetler öyleKız dur ne yaptın sen gazoz senin bildiğin gibi değil burdaki muhabbet o ne oluyor ayol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne biliyim ben ne tuhaf muhabbetler öyleKız dur ne yaptın sen gazoz senin bildiğin gibi değil burdaki muhabbet o ne oluyor ayol
Anlatın da anlayalım yavKız dur ne yaptın sen gazoz senin bildiğin gibi değil burdaki muhabbet o ne oluyor ayol
Sen bilmediğin için yanlış anladın tuhaf değil aslındaNe biliyim ben ne tuhaf muhabbetler öyle
Ne anlatayım kiAnlatın da anlayalım yav
Neyse ne yahu ben başka topiğe gider gülmeye ihtiyacım var zira gerginlik istemiyorum şikayeti bastım burası menü yeri geyik değil efenim kurallara uyalım uymayanları uyaralımSen bilmediğin için yanlış anladın tuhaf değil aslında
Gazoz muhabbeti bildiğimiz gibi değilse ne soda mı!Ne anlatayım ki
İyi ki gormemissin diyeceğim gidip bakmandan korkuyorumBen orda oy kullanmadım bebem
Menü yeri diyorsunNeyse ne yahu ben başka topiğe gider gülmeye ihtiyacım var zira gerginlik istemiyorum şikayeti bastım burası menü yeri geyik değil efenim kurallara uyalım uymayanları uyaralım
İyi muhabbetler o zaman ben de su böreği tarifi alırım diye gelmiştim aslındaBunca sayfa sürekli birbirimizin sofralarını ovelim mi yani yada taslayalim mi !
Diyet sayfalarında sadece kilolar mi konusuluyor
Tabi ki hayır yeri geliyor bdv gibi dertlesiyoruz ..ben seviyorum tpigimi
Don atlet tabikisi patronMenü yeri diyorsun
Öpüyorum beybisi ,don atlet de yollayiverirsin artık
Amann kimsede Yok bugün kadın da haklı
Yooo bildiğin gazozGazoz muhabbeti bildiğimiz gibi değilse ne soda mı!
Böyle dersen bakarım du bakim senİyi ki gormemissin diyeceğim gidip bakmandan korkuyorum
Tarifin üzerini tikla ilk sayfada orda varİyi muhabbetler o zaman ben de su böreği tarifi alırım diye gelmiştim aslında
Buradaki muhabbetimiz için kalıcı ol, bize yarışmalarda katıl diye, gazozla kandırmak gibi baciiiGazoz muhabbeti bildiğimiz gibi değilse ne soda mı!
Ne marka onu da diyiver de onu da yanlış anlamayım. Nokta alıntılamayın rica ediyorum zira çok sıkıldım bana sorulan soruya cevap verdiniz durum bu rica ediyorum size sorulan sorulara cevap verinYooo bildiğin gazoz
Soğuk içiniz
Neyse ne yahu ben başka topiğe gider gülmeye ihtiyacım var zira gerginlik istemiyorum şikayeti bastım burası menü yeri geyik değil efenim kurallara uyalım uymayanları uyaralım
Dışarıdan gelen birine de hemen yapmayın yahu Nuri Alço gazozuma ilaç atmış gibi hissettim bu nedir ya?Buradaki muhabbetimiz için kalıcı ol, bize yarışmalarda katıl diye, gazozla kandırmak gibi baciii
Yanlış anlaşılma varsa 100 kerede açıklama yaparım gocunmamSiz hala açıklama mı yapıyonuz