- 4 Kasım 2019
- 27.404
- 96.222
- 29
Ben pek değişeceğini sanmıyorum kendi adımaOylar için:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pek değişeceğini sanmıyorum kendi adımaOylar için:)
Biraz daha artar sadece:)Ben pek değişeceğini sanmıyorum kendi adıma
Eh işteBiraz daha artar sadece:)
Canım, ya moralim bozuk,bir de burda rahatsızlık vermeyeyim diye düşündüm. Çok sağol İnsallah olmaz öyle bir şey,adini görmekten çok mutlu oluyorum benBen paylaşayım yasaksa da biraz banlanmis olur,ders çalışırım
Nerde, bizde görelimNevroşa ozeldende dedim hatta çok çok istedim yaptım da yapım aşamasını bile çektim değiştirsem mi diyede kısmet işte nevros değiştirebiliriz dedi ama masada köşede kalmıştı, zaten nevroşda fırında yapmış ben ocakta kısık ateşte pişirmiştim
Masasında varNerde, bizde görelim
Menemenli sofra benimdi, begenmenize çok sevindimEvet sonradan farkettim Menemen kaldı malesef
Konuma bile bakmamış nevroşMasasında var
Ama oylama yapamadım malesef bir kerede 2 oy verildiğini bilmiyordum. İlk seçeneğim su böreği oldu ay diyetteyim derken bile ağzım sulandıMenemenli sofra benimdi, begenmenize çok sevindim
Su böreği benim oyunuz için teşekkürlerAma oylama yapamadım malesef bir kerede 2 oy verildiğini bilmiyordum. İlk seçeneğim su böreği oldu ay diyetteyim derken bile ağzım sulandı
Olsun, konuma bakmamış buradaki püf nokta konuSu böreği masada görünmüyor
Rica ederim ne demek ah bi de yesek ama yiyeceğim günler gelecek az kaldı 11.5 kilocuk daha varSu böreği benim oyunuz için teşekkürler
Olsun sağlık olsun,beğenmeniz bile yeter ben de su böreğine verdim oyumuAma oylama yapamadım malesef bir kerede 2 oy verildiğini bilmiyordum. İlk seçeneğim su böreği oldu ay diyetteyim derken bile ağzım sulandı
Yoo çatı var bende kimse üstüme birşey atamazkesin eltoşun üstten sofra bezi silkeledi
sabah sabah neden mod düşük
Canım benim, hepimizin gideceği yer aynı birimiz önce birimiz sonra kaderCanım, ya moralim bozuk,bir de burda rahatsızlık vermeyeyim diye düşündüm. Çok sağol İnsallah olmaz öyle bir şey,adini görmekten çok mutlu oluyorum ben
Kolay gelsin canım inşaallah çabucak verirsinRica ederim ne demek ah bi de yesek ama yiyeceğim günler gelecek az kaldı 11.5 kilocuk daha var
Gazoz ikram ettinmiKolay gelsin canım inşaallah çabucak verirsin
Yok o tarafta gözü yok gibiSadece yiyici gibiGazoz ikram ettinmi
Sağol canım sabah yaptımMenemen candır, diyetteyken de yenir,afiyet olsun canfebciğim