Canım doğalgaz 1 hafta 10 gün yok:)Ablacım fırın varsa sebzeli tavuk yemeği yanına ayran daha ne olsun ilk taşınma öyle olur herşey düzene girene kadar idare ediliyor
Artık bir şeyler yapacağım sağol:)
Bağlanma işi biraz uzun sürüyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doğalgaz 1 hafta 10 gün yok:)Ablacım fırın varsa sebzeli tavuk yemeği yanına ayran daha ne olsun ilk taşınma öyle olur herşey düzene girene kadar idare ediliyor
Ben biliyorum. Hatta öyle yapacağım:)Hatay usulu yap verimmi tarif
Daha temizlik yapıyorum kısır bugünlük yeterKısırın yanında fırın patates ayran yap Nevreste nevoş
Malzemeler ; Yeşil soğan ,Nane , Maydonoz ,İnce bulgur,domates salçası,biber salçası kimyon nar ekşisi zeytinyağı
Beni mutfağa gotureceksin az kaldiYapılışı:Bulguru ıslat ılık suyla bulgur şişince domates ve biber salçasını koy yoğur iyice cokta hamur gibi yapma sonra yeşillikleri ince ince doğra yoğurmuş oldugun bulgura nar ekşisi ve zeytinyağını ekle en son yeşilliği koy al sana kısır Nevreste
Daha burdamısın ben akşam yemegimi yaptım şimdi keyf yapıyorum duş alacagım kim yıkar beniBeni mutfağa gotureceksin az kaldi
Burdayım tabi kovuyonmuDaha burdamısın ben akşam yemegimi yaptım şimdi keyf yapıyorum duş alacagım kim yıkar beni
Malzemeler ; Yeşil soğan ,Nane , Maydonoz ,İnce bulgur,domates salçası,biber salçası kimyon nar ekşisi zeytinyağı
Ben yağı Antep usulü ısıtarak döküyorum efsane oluyorYapılışı:Bulguru ıslat ılık suyla bulgur şişince domates ve biber salçasını koy yoğur iyice cokta hamur gibi yapma sonra yeşillikleri ince ince doğra yoğurmuş oldugun bulgura nar ekşisi ve zeytinyağını ekle en son yeşilliği koy al sana kısır Nevreste
Okumuş kadar oldun canım, olsun. Amin,Allah razı olsun ❤Çok geçmiş olsun Jenna16 Allah acil şifalar versin ben müsait değilim maalesef
Musait olunca okurum canımsınMüsait olan,okuyabilecek olan varsa Yasin okuyabilir mi? Çok sevdiğim bir teyze ağırlaşmış
Damak tadına göre canım istedigin gibi yap her türlü kısır güzelBen yağı Antep usulü ısıtarak döküyorum efsane oluyor
Teşekkür ederim
Allah razı olsun canim ,çok sevinirim.❤Musait olunca okurum canımsın
hadi bakalimSözüm söz Blue_Peri
Çok geçmiş olsun kuzum azsonra okuyayım bende Allah izin verirse.insallah şifa olsun.Müsait olan,okuyabilecek olan varsa Yasin okuyabilir mi? Çok sevdiğim bir teyze ağırlaşmış