Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bian görünce ben mi yaptım acaba dedim aynı tabak aynı tezgahEki Görüntüle 2663766 tuzlu pasta yaptım çayınızı alıp gelin
Onuda yaparim sorun deil yufkadan olani annem ck sever normal su boregimde var buzlukda evet turkiyeden geliyolar buraya 2gunden fazla suruyo yollari bende istiyorumki guzel biseler yesinlerde ole gitsinler evlerine bir yandanda gelin sana uramadan gelsinler ben hazirlarim diyo bi paylasamadik annemleriYoldan gelicekler demissin bence hic olmazsa ortaya bir börek yap
Bardakta ciksssÇayımı aldım geldim
Eki Görüntüle 2663795
sen birde bardağı tutanı görBardakta ciksss
Çok mu tatlısın sensen birde bardağı tutanı gör
Gel nevoş gel biraz dinlen yamacımdaÇayımı aldım geldim
Eki Görüntüle 2663795
Sağol kuzumBian görünce ben mi yaptım acaba dedim aynı tabak aynı tezgah
Ellerine sağlık canım
Doğalgaz yok birde yemek yapsam yesekGel nevoş gel biraz dinlen yamacımda
Nasıl yemek yapıyorsunDoğalgaz yok birde yemek yapsam yesek
güzeli bilmek görmek gerektirmezÇok mu tatlısın sen
Gördün mü beni
Birkaç gündür annem yapıyordu. Ama yeter başımızın çaresine bakalım:)Nasıl yemek yapıyorsun
Sağol canımsınBir ara gel sohbet edelim özledimgüzeli bilmek görmek gerektirmez
ben kendimle ilgilenemiyorum :) gelirim bi ara :)Sağol canımsınBir ara gel sohbet edelim özledim
Ablacım fırın varsa sebzeli tavuk yemeği yanına ayran daha ne olsun ilk taşınma öyle olur herşey düzene girene kadar idare ediliyorBirkaç gündür annem yapıyordu. Ama yeter başımızın çaresine bakalım:)
Kısır yapacağım bugün:)
Fırın var :)
Fırında ne yapabilirsem artık:)
1 hafta 10 gün böyle:)
Hatay usulu yap verimmi tarifBirkaç gündür annem yapıyordu. Ama yeter başımızın çaresine bakalım:)
Kısır yapacağım bugün:)
Fırın var :)
Fırında ne yapabilirsem artık:)
1 hafta 10 gün böyle:)
Yeminle gördüm bal o balllsen birde bardağı tutanı gör
Allah'ın sopası yok guzelimSeni diskalifiye etmeye uğraşırken kendim banlandım Blue_Peri daha tövbe kimseyi diskalifiye hayali kurmıycam
Hatta oyum sana