Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var ben fransada kaliyorum annemlerde ole ama onlar suanda turkiyedeler ve hafta sonu fransada olcak normalde ve evlerine gitmeden once bana uramati dusunuyolar ne yemegi yapa bilirim onlara aklima hic bise gelmiyo dusunuyom ama normalde 2 gun kaliriz dedi dinlenir sonra evimize gecerz benm evle onlarin ev arasida 3 saat suryo ondn ilk bende dinlenmek istediler yardimci olursaniz cok sevinirim 🤗
Evdeki malzemene göre degisir menü

Ben acil misafir de yaptığım
Tavuklu patates sürmek fırına
Mercimek çorbası
Pilav
Salata -cacik
Un helvası :))

Selam kizlar hayirli cumalar :).
benim bugun hamaratligim ustumde evimin camlarini sildim bide firinimi temizledim cok mutluyum sizler napiyosunuz 😃

Selam kizlar hayirli cumalar :).
benim bugun hamaratligim ustumde evimin camlarini sildim bide firinimi temizledim cok mutluyum sizler napiyosunuz 😃
Banada bi el atsan yarin aksama anam gemcek ne yemek yapcagimi bilmiyom evim pislikden aldi basini gidiyo anamda tam tersi cok titiz kadin gelip gorunce ici icini yicek 😂😂

Banada bi el atsan yarin aksama anam gemcek ne yemek yapcagimi bilmiyom evim pislikden aldi basini gidiyo anamda tam tersi cok titiz kadin gelip gorunce ici icini yicek 😂😂
Bugun toz al supur sil banyolari temizle ortaligi topla bukadar temizlik yeterli yarinda sabahtan yemek yapmaya basla zeytinyagli falan buzluga atilacak seyler iki gun rahat edersin olurmu 😃

Bugun toz al supur sil banyolari temizle ortaligi topla bukadar temizlik yeterli yarinda sabahtan yemek yapmaya basla zeytinyagli falan buzluga atilacak seyler iki gun rahat edersin olurmu 😃
Zeytin yaglim var buzlukda yaninada et corbasi diye dusundum 2 cesitte olmaz dedim belki cacikda yaparim bise daha bulmam lazim temizligimide doktordan sonra bi cekerim annem halimden anlar hamileligim fazla guzel gitmediginden dolayi 😂

Zeytin yaglim var buzlukda yaninada et corbasi diye dusundum 2 cesitte olmaz dedim belki cacikda yaparim bise daha bulmam lazim temizligimide doktordan sonra bi cekerim annem halimden anlar hamileligim fazla guzel gitmediginden dolayi 😂
Yoldan gelicekler demissin bence hic olmazsa ortaya bir börek yap 😃

X