- 29 Ekim 2012
- 22.770
- 57.990
- 36
Tamam geliyorumOlur gelin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam geliyorumOlur gelin:)
Evdeki malzemene göre degisir menüKizlar yardiminiza ihtiyacim var ben fransada kaliyorum annemlerde ole ama onlar suanda turkiyedeler ve hafta sonu fransada olcak normalde ve evlerine gitmeden once bana uramati dusunuyolar ne yemegi yapa bilirim onlara aklima hic bise gelmiyo dusunuyom ama normalde 2 gun kaliriz dedi dinlenir sonra evimize gecerz benm evle onlarin ev arasida 3 saat suryo ondn ilk bende dinlenmek istediler yardimci olursaniz cok sevinirim
Banada bi el atsan yarin aksama anam gemcek ne yemek yapcagimi bilmiyom evim pislikden aldi basini gidiyo anamda tam tersi cok titiz kadin gelip gorunce ici icini yicekSelam kizlar hayirli cumalar :).
benim bugun hamaratligim ustumde evimin camlarini sildim bide firinimi temizledim cok mutluyum sizler napiyosunuz
nerde görülmüş yetişemediğim15 olsun bari
Sofralar gelecek mi canlar
@kukrim27
Dahliadivin
Elalis
@-Alinda-
@alimiyon
@gizemole
@Emira SY
@pearlshine
@Evvab
@LezzetliCipetpet
@ervanazlim
Görülmemiş tabi kinerde görülmüş yetişemediğim
ben deeeeEmira'da lezzetlicipet'te sofralarda 1. Oldular
dün yazlıktan geldim.akşam 8 de bi yattım şimdi uyanıyorumGörülmemiş tabi ki
Bugun toz al supur sil banyolari temizle ortaligi topla bukadar temizlik yeterli yarinda sabahtan yemek yapmaya basla zeytinyagli falan buzluga atilacak seyler iki gun rahat edersin olurmuBanada bi el atsan yarin aksama anam gemcek ne yemek yapcagimi bilmiyom evim pislikden aldi basini gidiyo anamda tam tersi cok titiz kadin gelip gorunce ici icini yicek
Zeytin yaglim var buzlukda yaninada et corbasi diye dusundum 2 cesitte olmaz dedim belki cacikda yaparim bise daha bulmam lazim temizligimide doktordan sonra bi cekerim annem halimden anlar hamileligim fazla guzel gitmediginden dolayiBugun toz al supur sil banyolari temizle ortaligi topla bukadar temizlik yeterli yarinda sabahtan yemek yapmaya basla zeytinyagli falan buzluga atilacak seyler iki gun rahat edersin olurmu
Sana küstümben bu sefer yakmam hemşom diyetteyim
ama diğerleri çatır çatır yakar
Yoldan gelicekler demissin bence hic olmazsa ortaya bir börek yapZeytin yaglim var buzlukda yaninada et corbasi diye dusundum 2 cesitte olmaz dedim belki cacikda yaparim bise daha bulmam lazim temizligimide doktordan sonra bi cekerim annem halimden anlar hamileligim fazla guzel gitmediginden dolayi
İyi hadi bekliyoruzdün yazlıktan geldim.akşam 8 de bi yattım şimdi uyanıyorum
uyanık olduğum bi ara hazırlıycam
Sağol canım benim
İlk pankek istedi o yapıldı sonra gözleme oda yapıldı.3.sü dün yazdı buraya yapılacakmışAyy nevroş bacımın ilk istediği tarif yapılmadı henüz..daha katılmaz bu ay amao tarif bence kahvaltıda olmazsa olmaz..kim aldı acaba?
Nevreste
Buna gülerimben bu sefer yakmam hemşom diyetteyim
ama diğerleri çatır çatır yakar