Bağımlı oldum ben bu Ankara havalarına kurtar beni ahretligim bu bataktanBurdada mı
Ayyyyy tabiki ya ben yanlış anladımBence güzelliğinden yer,yok,deniz sallandi demek istedi
Aslında gardrop,baza ,giyinme dolabı ve mutfak yerleşti.Vitrini bugün indirdiler onun içindekiler mutfağı kapladı.Onlar yıkanıp yerleşince iş biraz hafifleyecekÇoğu bitmiş azı kalmış halledersiniz sizhayirlisiyla oturmaya başlayın biran önce
Aldi düşünülemezAyyyyy tabiki ya ben yanlış anladın
Kukrim öyle söyledi ben fazla içmedimNasıldı ama hatırlıyormusun olanlarıben nerdeyim bana ne oldu dedin mi içtikten sonra
O levele ben de talibim kuzum.Sen ne diyorsun abla ben özellikle arayacağım bayramlarda gelmeye mecbur değilsiniz diye
Öyle bir kv olacağım ki gelinimin şükür duası sayesinde inşallah teala cennetlik olacağım ona muhteşem bir gelinlik yaşatacağım
İyi diyelim iyi olsunİyiyim canım,sen nasılsın?
FarkindayimBağımlı oldum ben bu Ankara havalarına kurtar beni ahretligim bu bataktan
Geliyorum bırakma sakınFarkindayimtut elimi ahretligim,bir avazda kurtaracağım seni
Ben bu olayın içine nasıl dahil oldum hiç bir fikrim yokKukrim öyle söyledi ben fazla içmedim
Süper ya super,50 kere izledimİzledim tatlım...
Ama solar
Bırakır mıyım hiçGeliyorum bırakma sakın
En zor mutfak zaten o bittimi yerlestiniz demekAslında gardrop,baza ,giyinme dolabı ve mutfak yerleşti.Vitrini bugün indirdiler onun içindekiler mutfağı kapladı.Onlar yıkanıp yerleşince iş biraz hafifleyecek
Socozun var bak acablaca socozuBırakır mıyım hiç
Ne bileyim bugün sabah büyük eşyalar indi.Yukarı boşalınca çıkıp evi temizledim .Aşağıya çok bakmadım ama karışık gelince gözüm bayağı korktuEn zor mutfak zaten o bittimi yerlestiniz demek
Alintilari takip etBen bu olayın içine nasıl dahil oldum hiç bir fikrim yok