- 24 Mart 2020
- 9.907
- 35.591
- 32
Şeyy kreplerin rengi tam olmamış bi de yumurtadan yaptığı çiçeğin bir yaprağı eksikKusur bulun edelim
Aa evet arkadaşım ee anlat nasıl yapıcaz bunlar gitsin biz senle kapışırız finaldeSeninle pizza kardeşliğimiz var diye bir şey demiyorum bak yoksa hekesi diskalifiye için uğraşırım
Yani beklemek daha iyi olabiliyor ama nasipYok yok abla biz çok aceleci davrandıkkusur bizde sofraları gördükçe şöyle oluyoruz
Bana şöyle afilli bi isim bulsak sırf adım için oy alabileceğimİsimleri benzer yoksa alakaları yokSenin tarifin adını değiştirelim
Sen ne diyorsun abla ben özellikle arayacağım bayramlarda gelmeye mecbur değilsiniz diyeTatlım gelinler babasının evine isterse gidebilsin diye şerh getirilse yeter.
İki oğlum var nasip olur da evlenirlerse karını niye getirmedin diye hiç kizmayacagim.
Ben de değişir miyim acaba
Ben bir fazlalık buldum.Oda olmasa çok şahane olurduŞeyy kreplerin rengi tam olmamış bi de yumurtadan yaptığı çiçeğin bir yaprağı eksikBlue_Peri Diskalifiye olmalı
Bir dahaki sefere nasip olursa en son atıcam assolistler sonra çıkar misaliYani beklemek daha iyi olabiliyor ama nasip
Tamam bulalımBana şöyle afilli bi isim bulsak sırf adım için oy alabileceğim
TamamdırBir dahaki sefere nasip olursa en son atıcam assolistler sonra çıkar misali
Ben de kaynana olursam oğluma bebek gibi davranıp gelini kızdırmayacağimSen ne diyorsun abla ben özellikle arayacağım bayramlarda gelmeye mecbur değilsiniz diye
Öyle bir kv olacağım ki gelinimin şükür duası sayesinde inşallah teala cennetlik olacağım ona muhteşem bir gelinlik yaşatacağım
Ben bi öncekinde sona doğru attım toplam 10 oy aldımBir dahaki sefere nasip olursa en son atıcam assolistler sonra çıkar misali
Ben de kaynana olursam gelinime kuma muamelesi yapmayacağımSen ne diyorsun abla ben özellikle arayacağım bayramlarda gelmeye mecbur değilsiniz diye
Öyle bir kv olacağım ki gelinimin şükür duası sayesinde inşallah teala cennetlik olacağım ona muhteşem bir gelinlik yaşatacağım
Bunlar nasılBana şöyle afilli bi isim bulsak sırf adım için oy alabileceğim
'Le malzemoooseeeli ekmolaadeeeTamam bulalım
Kabul ediyorum kötü olmuşBen bi öncekinde sona doğru attım toplam 10 oy aldım
Aslında yaptığınız tarif ile ilgili görseller baksanız fikir okur:)Ben bi öncekinde sona doğru attım toplam 10 oy aldım
Kocamda bulamadığımı oğlumla karşılamaya çalışmayacağımBen de kaynana olursam gelinime kuma muamelesi yapmayacağım
Yaa ben bunu kabul etmiyorum ya konumu geri çekeceğim sonra bu harika sofraları tek bir masaya şoplayacağım beğendiğim kısımları kesip. Olur muNevreste