- 24 Mart 2020
- 9.907
- 35.592
- 32
Yusuf yusuf sesim oraya kadar geldi mıNabzın hızlanmış mı ne ?
Yok canım daha iş çok bugün tüm eşyaları indirdik,yerleşecek:)Kolayladin mi işleri canımNevreste
Olsun bunlar tatlı yorgunluklar canımYok canım daha iş çok bugün tüm eşyaları indirdik,yerleşecek:)
Çok yorulduk bugün ara verdik,anneme geçtim.Sabah tekrar iş başı2-3güne biter)
Gerçekten tam onu yansıtmışO bizim kokoşumuz başka bir şey beklenmez
Diskalifiye edemiyor muyuz yaaO bizim kokoşumuz başka bir şey beklenmez
Hem de nasılYusuf yusuf sesim oraya kadar geldi mı
Ortini merak etmiyor musunGerçekten tam onu yansıtmış
Aşırı kokoşluktan yargılanmalı yani böyle olmaz
Tatlım gelinler babasının evine isterse gidebilsin diye şerh getirilse yeter.Bende hamd olsun iyiyim ablacım genelde evde bazen iki arkadaşla kahve kaçamakları oluyor onun dışında pek bir hareket yok günlük ev işleri dışında
Bayramı hiç hatırlatma şimdiden bende geriliyorum bu konuya yasak gelmeli diye bekliyorum
Sağol canım inşaallahOlsun bunlar tatlı yorgunluklar canım
Allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin sağlıklı bir ömür inşallah
Kız buda yarışmacıların ayağını kaydırmanın peşindeDiskalifiye edemiyor muyuz yaa
Kusur bulun edelimDiskalifiye edemiyor muyuz yaa
En çok öyle diyenler değişir diyollaTatlım gelinler babasının evine isterse gidebilsin diye şerh getirilse yeter.
İki oğlum var nasip olur da evlenirlerse karını niye getirmedin diye hiç kizmayacagim.
Ben de değişir miyim acaba
Seninle pizza kardeşliğimiz var diye bir şey demiyorum bak yoksa hekesi diskalifiye için uğraşırımKız buda yarışmacıların ayağını kaydırmanın peşinde
ok yok abla biz çok aceleci davrandıkKusur bulun edelim
İsimleri benzer yoksa alakaları yokSeninle pizza kardeşliğimiz var diye bir şey demiyorum bak yoksa hekesi diskalifiye için uğraşırım