Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Selam bebekler
Öncelikle otomatik araba candir kadin icin on numaradir diyorum manuel asla kullanamam

kilo verme surecimde duraklamaya girdim bir turlu ilerleme kaydedemiyorum bende bir zayiflama takimina katildim belki ordaki gazla veririm

kim acik havada sofra kuramayayim diye totem yapti soyleyin bakiyim annemlerin iyilesme sureci bitmedigi icin bir yere gidemiyorum soframi evde kurmak zorunda kalicam bu gidisle. Onlari birakip gitmek icime sinmiyor ama son gune kadar bekliycem bu sebepten tarifim en sona kalabilir

Ben manuelden memnunum
Kardeşim erkek gibi kullandığımı söylüyorO hep otomatik kullandı ondan galiba
Rabbim annenlere şifa versin nasip ne diyelim
Daha zaman var acelemiz yok

Ben manuelden memnunum
Kardeşim erkek gibi kullandığımı söylüyorO hep otomatik kullandı ondan galiba
Rabbim annenlere şifa versin nasip ne diyelim
Daha zaman var acelemiz yok
Zor ya vites tak surekli yok debriyajla ugras yani sadece ileri geri gaz fren buyuk rahatlik bence
Sagol bekliycem biraz daha zaten bakalim :)

Eşim otomatik istemiyor istese kolaymış rahatlık olur:)
Ama zor değil alıştık 11 yıldır kullanıyorum:)
Tabi sana zor gelmez sen alistin ben otomatige alistim zor geliyo ama genelde manuel kullananlarda otomatige gecince anliyorlar nekadar kolay oldugunu :) babam ve kayinpederim en yakin ornegim

Tabi sana zor gelmez sen alistin ben otomatige alistim zor geliyo ama genelde manuel kullananlarda otomatige gecince anliyorlar nekadar kolay oldugunu :) babam ve kayinpederim en yakin ornegim
Ayyy eşimde istese keşke hep öyle diyorlar
Olmayacağını bildiğim için manuel şahane diyorum

Bende hamd olsun iyiyim ablacım genelde evde bazen iki arkadaşla kahve kaçamakları oluyor onun dışında pek bir hareket yok günlük ev işleri dışında
Bayramı hiç hatırlatma şimdiden bende geriliyorum bu konuya yasak gelmeli diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…