- 21 Ocak 2018
- 8.271
- 20.434
- 32
Ben manuelden memnunumSelam bebekler
Öncelikle otomatik araba candir kadin icin on numaradir diyorum manuel asla kullanamam
kilo verme surecimde duraklamaya girdim bir turlu ilerleme kaydedemiyorum bende bir zayiflama takimina katildim belki ordaki gazla veririm
kim acik havada sofra kuramayayim diye totem yapti soyleyin bakiyimannemlerin iyilesme sureci bitmedigi icin bir yere gidemiyorum soframi evde kurmak zorunda kalicam bu gidisle. Onlari birakip gitmek icime sinmiyor ama son gune kadar bekliycem bu sebepten tarifim en sona kalabilir
Zor ya vites tak surekli yok debriyajla ugrasBen manuelden memnunum
Kardeşim erkek gibi kullandığımı söylüyorO hep otomatik kullandı ondan galiba
Rabbim annenlere şifa versin nasip ne diyelim
Daha zaman var acelemiz yok
Eşim otomatik istemiyor istese kolaymış rahatlık olur:)Zor ya vites tak surekli yok debriyajla ugrasyani sadece ileri geri gaz fren buyuk rahatlik bence
Sagol bekliycem biraz daha zaten bakalim :)
Tabi sana zor gelmez sen alistin ben otomatige alistim zor geliyo ama genelde manuel kullananlarda otomatige gecince anliyorlar nekadar kolay oldugunu :) babam ve kayinpederim en yakin ornegimEşim otomatik istemiyor istese kolaymış rahatlık olur:)
Ama zor değil alıştık 11 yıldır kullanıyorum:)
Ayyy eşimde istese keşke hep öyle diyorlarTabi sana zor gelmez sen alistin ben otomatige alistim zor geliyo ama genelde manuel kullananlarda otomatige gecince anliyorlar nekadar kolay oldugunu :) babam ve kayinpederim en yakin ornegim
Ya cogu erkekte var bu aliskanlik edinmisler ama belki bir gun seninkide degisime acik olurAyyy eşimde istese keşke hep öyle diyorlar
Olmayacağını bildiğim için manuel şahane diyorum
İnşaallah canım sağolYa cogu erkekte var bu aliskanlik edinmisler ama belki bir gun seninkide degisime acik olur
iyi akşamlar canımın içiSepserin Gemlik rüzgarıyla iyi akşamlar
Nevreste
Jenna16
Kukrim
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@retro_hippo
@Bal0ncuk
@Lilimam
@Krmzblk
@Elalis
Dahliadivin
@HAbibte
Tobe ağzıma gagoz sürmem
Hiç birşey hatırlamıyorum
Kukrimimiyi akşamlar canımın içi
Nasılsın ablacımKukrimim
Yapmaz benim ahretligim ,dedim benTobe ağzıma gagoz sürmem
Tabisi canımm sen bana güvenYapmaz benim ahretligim ,dedim ben
Ortimm seninkide şahane öyle demeYapılan sofralara baktım, keşke bakmasaydım
İyiyim tatlım. Memleket güzeldi ama anladım ki evin neredeyse yüreğin orada huzur buluyor ancak. Bu yüzden sevincliyim biraz. Bayramin ikinci günü eşimin köyüne gideceğiz onun hüznü var bir yanımda ..hep evimde kalsam keşkeNasılsın ablacım
Her zaman balım kaymağımTabisi canımm sen bana güven
Bende hamd olsun iyiyim ablacım genelde evde bazen iki arkadaşla kahve kaçamakları oluyor onun dışında pek bir hareket yok günlük ev işleri dışındaİyiyim tatlım. Memleket güzeldi ama anladım ki evin neredeyse yüreğin orada huzur buluyor ancak. Bu yüzden sevincliyim biraz. Bayramin ikinci günü eşimin köyüne gideceğiz onun hüznü var bir yanımda ..hep evimde kalsam keşke
Sen nasılsın kuzum...