Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Selam bebekler 😊
Öncelikle otomatik araba candir kadin icin on numaradir diyorum manuel asla kullanamam 😆

kilo verme surecimde duraklamaya girdim bir turlu ilerleme kaydedemiyorum bende bir zayiflama takimina katildim belki ordaki gazla veririm 🙂

kim acik havada sofra kuramayayim diye totem yapti soyleyin bakiyim 🙄 annemlerin iyilesme sureci bitmedigi icin bir yere gidemiyorum soframi evde kurmak zorunda kalicam bu gidisle. Onlari birakip gitmek icime sinmiyor ama son gune kadar bekliycem bu sebepten tarifim en sona kalabilir :işsiz:

Selam bebekler 😊
Öncelikle otomatik araba candir kadin icin on numaradir diyorum manuel asla kullanamam 😆

kilo verme surecimde duraklamaya girdim bir turlu ilerleme kaydedemiyorum bende bir zayiflama takimina katildim belki ordaki gazla veririm 🙂

kim acik havada sofra kuramayayim diye totem yapti soyleyin bakiyim 🙄 annemlerin iyilesme sureci bitmedigi icin bir yere gidemiyorum soframi evde kurmak zorunda kalicam bu gidisle. Onlari birakip gitmek icime sinmiyor ama son gune kadar bekliycem bu sebepten tarifim en sona kalabilir :işsiz:
Ben manuelden memnunum😂
Kardeşim erkek gibi kullandığımı söylüyor😂O hep otomatik kullandı ondan galiba🤣
Rabbim annenlere şifa versin nasip ne diyelim😘
Daha zaman var acelemiz yok🤗

Ben manuelden memnunum😂
Kardeşim erkek gibi kullandığımı söylüyor😂O hep otomatik kullandı ondan galiba🤣
Rabbim annenlere şifa versin nasip ne diyelim😘
Daha zaman var acelemiz yok🤗
Zor ya vites tak surekli yok debriyajla ugras 😂 yani sadece ileri geri gaz fren buyuk rahatlik bence 😂
Sagol bekliycem biraz daha zaten bakalim :)

Eşim otomatik istemiyor istese kolaymış rahatlık olur:)
Ama zor değil alıştık 11 yıldır kullanıyorum:)
Tabi sana zor gelmez sen alistin ben otomatige alistim zor geliyo ama genelde manuel kullananlarda otomatige gecince anliyorlar nekadar kolay oldugunu :) babam ve kayinpederim en yakin ornegim 😂

Tabi sana zor gelmez sen alistin ben otomatige alistim zor geliyo ama genelde manuel kullananlarda otomatige gecince anliyorlar nekadar kolay oldugunu :) babam ve kayinpederim en yakin ornegim 😂
Ayyy eşimde istese keşke hep öyle diyorlar😀
Olmayacağını bildiğim için manuel şahane diyorum😂

İyiyim tatlım. Memleket güzeldi ama anladım ki evin neredeyse yüreğin orada huzur buluyor ancak. Bu yüzden sevincliyim biraz. Bayramin ikinci günü eşimin köyüne gideceğiz onun hüznü var bir yanımda ..hep evimde kalsam keşke :olamaz:
Sen nasılsın kuzum...
Bende hamd olsun iyiyim ablacım genelde evde bazen iki arkadaşla kahve kaçamakları oluyor onun dışında pek bir hareket yok günlük ev işleri dışında 🤭
Bayramı hiç hatırlatma şimdiden bende geriliyorum bu konuya yasak gelmeli diye bekliyorum😂

X