- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.611
İş ekibi ile piknikteler erkek erkeğenevrestemmm
Hep gül inşallahSen niye sürmüyorsun meleğim...
Tatlım çok sıcaktı Güneydoğu buharlaşmadan kaçtım
Nolacak bu halimiz yaz kış sıcağı sevmiyorum. İyiyim evde olmak çok güzel...sen de iyi misin
Bizimde manuel canım otomatik nasıl bilmiyorum:)Manuel abla otomatik e çarpışan araba diyor biizmkiler
Buradayım canım, ablam bugün evdeydi temizliğe giriştik
Kolay gelsin nevrestem taşındın sanırsam. Güle güle oturun.Bende öyle:)
Evi tamamen indirdik.Annem ara verin dedi dinleniyoruz.2-3 güne yerleşirim sonra toplaşalım inşaallah:)
Nasipse bende gidicem haftaya , sıcağını bile özledim desem yeridir. Bir buçuk yıl oldu gitmeyelinevrestemmm
Nolacak bu halimiz yaz kış sıcağı sevmiyorum. İyiyim evde olmak çok güzel...sen de iyi misin
Ablam evine döndün münevrestemmm
Bende hep vitesli kullandım kuzenimde otomatik var çok rahat diyor :)Bizimde manuel canım otomatik nasıl bilmiyorum:)
Ama daha kolay diyorlar:)
90 larda da denk gelemedim yoksun sandım :)Buradayım canım, ablam bugün evdeydi temizliğe giriştik
Evet ablam eşyaları eve attık ufak ufak yerleşeceğiz.Sağol ablamKolay gelsin nevrestem taşındın sanırsam. Güle güle oturun.
Benim arkadaşlarda kolay diyor:)Bende hep vitesli kullandım kuzenimde otomatik var çok rahat diyor :)
Erkek erkeğe iyidirİş ekibi ile piknikteler erkek erkeğe..bizi gezdir desem kaynanama goturur en iyisi oturmak yarın bir yerlere goturcejmis zaten
Taşınmışsın galiba hayırlı olsun güle güle oturun inşallah ,ne tarafa gittin bakim.:)Neden canım
Bende yorgun,bitkin,uykusuz,elleri parçalanmış
İyi çok şükür canım
Bugün giremedim canım, dünde küçük ablamla evine avize almaya gittik yoğunluktan gelemedim , Canfeb in sunumunu görememiştim resim açılmıyordu ona bakıp kaçacaktım etiketini gördüm90 larda da denk gelemedim yoksun sandım :)
Senede bir anca gidiyor zaten öyle ortama sıkıntı yapmıyorum o yüzden :) inşallah bakalım güzel olacak gibi çocuklar bunaldı :)Erkek erkeğe iyidir
Yarın acısını çıkart...istediğin yere götürsün.
Tatlı telaşlardir bunlar. Çok sevindim.Evet ablam eşyaları eve attık ufak ufak yerleşeceğiz.Sağol ablam
Teşekkür ederim nevroşumKolay gelsin canım
Benimkine bakma zatenBugün giremedim canım, dünde küçük ablamla evine avize almaya gittik yoğunluktan gelemedim , Canfeb in sunumunu görememiştim resim açılmıyordu ona bakıp kaçacaktım etiketini gördüm
Çok uzak değil canım alt kata taşındım:)Taşınmışsın galiba hayırlı olsun güle güle oturun inşallah ,ne tarafa gittin bakim.:)
Valla her sabah 5te kalkıp akşamda yorgunluktan uykuya dalmaya zorlanıyorum. 5 6 saatlik uykuda yetmiyor
Burayada bakınca bildirim varsa geliyorum yoksa devam.