Mutfak Dekorasyonu Kahvalti takimi

Ssrpcnbz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
38
8
32
Merhaba arkadslar ben kahvalti takimi alacagim fakat karar veremedim yardimci olur musunuz sizce hangisi?

Eklentiler

• IMG-20160817-WA0010.jpg
    IMG-20160817-WA0010.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 181
Konuya bir adet fotoğraf eklemişsin, o yüzden hangisi olduğunu bilemiyoruz.
Ben kendime zamanında noble life kahvaltı takımı aldım.
bunu alma sebebim porselen kalitesinden dolayıydı ve bone china ayarında olması.
Gayet hoşuma giderek ve severek kullandım fakat fark ettim ki köşe kenarları olan takımlar
malesef ki günlük kullanım için zor takımlarmış.
Benim aldığım takımın deseni bu şekildeydi:
upload_2016-8-17_12-48-53.jpeg

Aynı şekilde baharat takımını da almıştım o zaman.
Her ikisini de severek kullandım fakat ikisi de artık kullanılmaz durumda :işsiz:
Malesef zamana yenik düştüler... :-)

Şimdilik bir kahvaltı takımı almadım kendime.
Aslında gerekte duymuyorum artık.
Ama bir misafir geldiği zaman tabii ki çıkartılan takım olduğunda hoş duruyor.
Göz alıcı oluyor.
Ama şimdiki aklım olsa mesela aşağıdaki gibi modeller seçerdim.
Klasik yuvarlak hatlı, desenleri sizin zevkinize kalmış.
Ben örnek amaçlı ekliyorum.

153.08.01.0707-karaca-country-love-33-prc-kahv-50507-1-750x750.jpg

karaca-home-ku%C5%9F-desenli-kahvalt%C4%B1-tak%C4%B1m%C4%B1-modeli.jpg

pierre-cardin-%C3%A7eyizlik-kahvalt%C4%B1-tak%C4%B1mlar%C4%B1-En-Son-%C3%87%C4%B1kan-kahvalt%C4%B1-tak%C4%B1mlar%C4%B1-Resimleri.png

Tavsiye edebileceğim markalar

• Porland
  • Karaca
  • Biev
  • Bernardo

Umarım içinize sinen beğendiğiniz bir kahvaltı takımı edinirsiniz.
:KK39:

Yaa aslinda iki tane yuklemeye calistim fakat yukleyemedim calisiyorum koyamadim kusura bakmayin internette pek cekmiyor birazdan koyacagim benim attigimda karacadan cok tesekkur ederim

Çaydanlıklı model tavsiye etmiyorum.
Genelde demlik + çaydanlık modeller kullanılamıyor, çünkü kalitesinden dolayı.
Sadece demlik tarafı olanlar ise süs amaçlı oluyor, o da bir süre sonra sadece yer kaplamaktan başka işe yaramıyor.

Çaydanlıklı model tavsiye etmiyorum.
Genelde demlik + çaydanlık modeller kullanılamıyor, çünkü kalitesinden dolayı.
Sadece demlik tarafı olanlar ise süs amaçlı oluyor, o da bir süre sonra sadece yer kaplamaktan başka işe yaramıyor.
normal kahvaltı setlerindede hani caydanlıga benzer ürünler varya.
onlarda hiç işe yaramıyo ya. duruo süs gibi. ondan dedim. en azından o caydanlıkla cay yapılabilir diye düşündüm.

ben de kahvaltı seti arıyorum hatta 12 kişilik istiyorum çünkü 6 kişilik yetmiyo. Porselen demlik olan takımlar bence de gereksiz, çaydanlık yine bi nebze iyi .Ama ben 6 kişilik 2 takım alıp birleştirmeyi düşünüyorum. ya da ayrı ayrı alıp kendi takımımı yapıcam. Şöyle de bi sorunum var, ben de kocam da annem de o takımlardaki porselen fincanlarda çay içmeyi sevmiyoruz ille de cam bardak olacak :) bide en sinir olduğum kahvatı takımlarındaki yumurtalıklar, kusura bakmayın da misafirinizin o yumurtalığın içinde yumurtasını kendi soyup ordan yemesi hiç de şık bi görüntü olmuyo. ben kesip, yağlayığ baharatlayıp öle getiriuorum masaya, bazen de omlat yapıyorum, yumurtalık gereksiz ve saçma geliyo bana. offf bulamıyorum ben de yani. beğendiğim modellerden bazıları şunlar
evidea-mutfak-BYO3326_2.jpg
rapsody-khvl-1-o.jpg

Bende kahvaltı takımımı emsan seçtim sizce nasıl ?

Eklentiler

• 204287551_tn30_0.jpg
    204287551_tn30_0.jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 53
X