kahvaltı takımı, gecelik, kıyafetler, ayakkabılar..

kahvaltı takımı 150 tl arkadaşlar yanlışlıkla 100 yazmışım farkında değilim markası bernardo 6 servis tabağı ve 6 kayık tabağı kullanıldı sadece yepyeni duruyor

Merhaba kıyafetlerin bedenleri nedir? Bir de takas düşünür müsünüz? Saat ve kozmetiklerim mevcut.

Merhaba kıyafetlerin bedenleri nedir? Bir de takas düşünür müsünüz? Saat ve kozmetiklerim mevcut.

merhaba malesef takas düşünmüyorum, kıyafetler 38 40 beden arası değişiyor fiyatları çok uygun tutucam ptt kargo ile gönderebilirim o uygun oluyor genelde ama fiyat bilmiyorum

Bu ürünler için tek tek ve toplu alımdaki fiyatını alabilir miyim lütfen? Ona göre karar vereceğim. Bir de bedenlerini yazarsanız çok sevinirim. Ciddi alıcıyım. ona göre fiyat belirlemenizi rica ediyorum.

Eklentiler

• image.jpg
    190,2 KB · Görüntüleme: 107
  • image.jpg
    186,5 KB · Görüntüleme: 109
  • image.jpg
    136,1 KB · Görüntüleme: 110
  • image.jpg
    4,2 KB · Görüntüleme: 106
  • image.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 107
  • image.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 115
  • image.jpg
    182,4 KB · Görüntüleme: 102
  • image.jpg
    170,4 KB · Görüntüleme: 98
Bu ürünler için tek tek ve toplu alımdaki fiyatını alabilir miyim lütfen? Ona göre karar vereceğim. Bir de bedenlerini yazarsanız çok sevinirim. Ciddi alıcıyım. ona göre fiyat belirlemenizi rica ediyorum.

lacivert elbise satıldı malesef

etek XL ama kalıbı dar 38-40 benim bedenim bana oluyor
rodi atlet L beden kalıbı dar 38 40 bedene olur
siyah gömlek s beden
siyah beyaz elbise 40 beden
gecelik sabahlık takımı m beden

80 lira oluyor toplamda bu fiyat çıkma sebebi
gecelik-sabahlık takımı 50 tl
etek atlet gömlek 10 tl
elbise 10 tl
rondo 10 tl

arkadaşlar lacivert elbise, beyaz elbise ve pembeli mavili elbise satıldı diğerlerinde satış devam ediyor

Bu elbiseler de mi satıldı acaba? Bir de satılmadı ise üstünüzde demeyip bana özelden atar mısınız serilmiş olanı. Ben diğer ürünleri almak istiyorum yalnız toplu alım yaparsam daha iyi olur. Rondo hakkında da ne kadar kullandınız vs bilgi verirseniz sevinirim.

Eklentiler

• image.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 113
  • image.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…