çok bilmiyorum ama kahvaltı takımlarında gördüğüm özellikler 6 adet servis tabağı 6 adet yumurtalık 6 adet kahvaltı tabağı tuzluk karabiberlik peçetelik vs. b
ben kullanışlı olması açısından sofrada servis edebileceğim değişik şekillerde zeytinlik reçellik peynirlik keklerimi pastalarımı koyacak servis tabakları - hepsi kendi orijinalliğinde tabi - olsun istiyorum böyle bir ürün var mı acaba yoksa benimki sadece ütopik mi
çok bilmiyorum ama kahvaltı takımlarında gördüğüm özellikler 6 adet servis tabağı 6 adet yumurtalık 6 adet kahvaltı tabağı tuzluk karabiberlik peçetelik vs. b
ben kullanışlı olması açısından sofrada servis edebileceğim değişik şekillerde zeytinlik reçellik peynirlik keklerimi pastalarımı koyacak servis tabakları - hepsi kendi orijinalliğinde tabi - olsun istiyorum böyle bir ürün var mı acaba yoksa benimki sadece ütopik mi
böyle bir ürün olamayacağını düşünüp vazgeçtim almaktan :26: yemek takımımın pasta tabaklarını gerektiğindede servis tabaklarını felan kulanıcam yemek takımımın çay takımınıda aldım tam oldubide 6 kişilik bütün kahvaltı takımları ya 6 dan fazla olursa ne olacak o yüzden kahvaltı takımı şu günümüzdeki halleriyle mantıksız geliyor bana
Renkli çaydanlıkları çok hoşuma gidiyor, kesin alacam ondan ama bende set olarak alıp almamakta kararsız kaldım, kullanabilirmiyim yoksa köşede öyle kalacaklarmı bilemedim. Set değilde işime yarayan parçaları alsam, tek tek öyle satan yer bulabilirmiyim ki acep
evet böyle birşey var porland a gidersen veya internet sitesini ziyaret edersen ordan kendi setini kendin oluşturbiliyorsun, armelle serisi var çok cici marine serisi var fresh fresh provence var polen var...porland in sitesine girip ürünler başlığını tıklarsan seriler çıkıcak karşına ordan bakabilirsin tıklayıp içeriklerine...hepsinde fincan tabak yumurtalık peynırlık demlik vs...kahvaltı takımı istediğin şekilde oluşturabilirsin.. Ben de alacağım zaman armelle serisinden oluşturmayı düşünüyorum
teşekkür ederim canım. Istediğim tam da buydu işte galiba site de açık bir şekilde parçalar görünmüyor yerinden almak en güzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?