Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım benim ben bir yumurta 5-6tane bebe bisküvisi 1 tatlı kaşığı bal biraz lor peyniri ve tereyağını ısıttığım sütle karıştırıyorum yoğunluğunu bebeğinin seveceği şekilde yapabilirsin. arasıra ceviz badem de dövüp koyuyorum içine tadı da güzel oluyor.
arkadaşım benim kızım da 15 aylık. tek doğru düzgün yediği öğün kahvaltı diyebilirim. benimki kendi başına yemeye çok meraklıdır. bi gün haşlama yapıyorum yumurtasını, koyuyorum önüne. yanına da 4-5 tane zeytin. kendi başına yiyor. ertesigün peynirli omlet yapıyorum çok az tereyağında. kendi çatalla yemeye çok meraklı. belki sende hazırlayıp koyarsan önüne kahvaltı tabağını kendi başına yemek için heves eder
kahvaltıyı oyuna cevırebılırsın beraber hazırlayıp beraber yemek cocuk ıcın eglencelı olacaktır bırtane ornek verdım resım olarak ınternetten daha ıyısınıde bulabılırsın bıde boyle dene ıstersen.