Anlamı da güzel.Babasının değerlisi,süsü.Neyse konu dışı mesajdan ban yemeyelim.Benim Yiğenimin adı da Zeynep.
Çok severim Zeynep ismini.
Çok zarif ya
2 taneyi taşıyamazsın ,birini bana ver tamam mı?olur pampa al mektuplarını ver madalyalarımı
Ben mi bu saatlerde burada olmazdım?Anlamı da güzel.Babasının değerlisi,süsü.Neyse konu dışı mesajdan ban yemeyelim.
Vayy.@nuryolu'da gelmiş.Onun da kesin kızının ismi Nur'dur.Bu saatlerde burada olmazdın sen,yükleme mi yapıyor acaba?
sana vermek mi?sen kazanırsan seninkilerede göz dikerim ben2 taneyi taşıyamazsın ,birini bana ver tamam mı?
Veeee Nevreste mesajı okur.Siz de katılın ,siz de alın madalyayı der
Yok kız, nuryolunu etiketledim ya,Onun için yazdım.Ben mi bu saatlerde burada olmazdım?
Anlamadım?
Canımmmm tatlı dilli Nevoşum senin için 8 seneye indirebilirim.
Kahvaltı en sevmediğim öğün. (bahanem de hazır)
Peynir,zeytin, domates, reçel tabaklarını itinayla dolaptan alıp masaya yerleştiririm
Ya geçen arkadaşa gitmiştik süper bir kahvaltı masası hazırlamış onun resmini kullansam olur mu?
Yok kız, nuryolunu etiketledim ya,Onun için yazdım.
Sanada prensesim diyebilirimTabi Nevoş onlara prensesim bize sevdanın yolları
BU
Şunu 8 ay yapsak olmaz mıO kadar ömrüm yetmeyecek diye korkuyorum
Dolaptan çıkarma işi bayağı zahmetli oluyor..
Olmaz kullanamazsın
Tolin'cim bu sefer konuyu kendi adına aç lütfentemem nurlu ağlayıp durma yarın gelıp hazırlıycam kahvaltı sofranı sende katılırsın yarışmaya ayyyyy ayyyy bıktım bu kadından
Olur neden olmasınHani nerde sofralar?
Masa olması şartmı tabak hazırlasak
Tamam sen hep gel ben seni çiçeklerle karşılayacağımHaline şükret ,beni de merdaneyle karşılıyor.
Kakao'cum oda G gazeldustubaglara gibi bizim duygularımızla oynuyorBUpinoli çok tembel çıktı nevrestem.hep geliyor ay ne güzel olmuş bende katılacaktım diyor sonrada kaytarıyor..
Yok canım geyik serbestPardon.
Ya bir de burada da geyik yapmaktan ban yeniyor mu ki
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.
2 taneyi taşıyamazsın ,birini bana ver tamam mı?
Veeee Nevreste mesajı okur.Siz de katılın ,siz de alın madalyayı der
Evet yaa G gazeldustubaglara şöyle bir görünüyor sonra yok göremedi bu gözler onun canlı sunumlarını..
Uyuyim ablacım sen nasılsın?....
Nasılsın rabişim ?
Bu kategoriyi hiç beğenmedi bunda beklemeyelimEvet yaa G gazeldustubaglara şöyle bir görünüyor sonra yok göremedi bu gözler onun canlı sunumlarını..eskilerden katılmış ama ben taze katılım istiyorum gazelcim canımcım. nerdesin..